4:0?! -. -
Szép meccs volt. Bármennyire is reménykedtünk a sikerben, a belgák jobbak. Jól mondta a kommentátor ez a nap a Nagy csapat-Kis csapat harcairól szólt. És nem a kis csapatoknak kedvezett, sajnos.
Sajnálom a helyzeteket és a meccs embere abszolút Király volt.
A 4. gól abszolút felesleges volt és mindent elárul a belgákról...ez a csak azért is megmutatjuk fajta beképzeltségre utalt. És mindez azért, mert idegesítette őket, hogy nem olyan gyorsan jött a 2. gól és több volt a veszélyes helyzetünk, mint ahogy ők képzelték.
Ennek ellenére nekem tetszett a meccs. Nem adtuk fel és az utolsó percig küzdöttünk. Nem adtuk könnyen magunkat.
Legközelebb jobb lesz.
"A 4. gól abszolút felesleges volt és mindent elárul a belgákról..."
Ezen az elven minden 4 gólos győzelem felesleges, és mindent elmond a csapatról, amelyik eléri mi?
Az eszedbe sem jut, hogy egyrészt minimális kockázatot kell vállalni, addig kell lőni a gólokat, amíg mennek, másrészt egyénileg is fontos a játékosoknak, hogy megmutassák mit tudnak, mert így kapnak jobb szerződést, és egy támadónál nem túl jó ajánlólevél, ha tiszta gólhelyzetben kirúgja a stadionból.
(Amúgy a 6-3-nál miért nem elégedtünk meg 5-3-al? Mindent elmond a magyarokról?)
Igen,kikaptunk,ez van.
Mostantól pedig az eddigi divatdrukkerek akik csak addig szerették a magyar válogatottat ameddig győztek újra elkezdhetik ócsárolni a csapatot..
Én nagyon büszke vagyok a fiúkra,az utolsó percig szorítottam nekik,mindannyian beleadtak mindent,ez látszott. És nem kell bántani se Szalait,és egyiküket sem,mert a TV előtt ülve könnyű őt/őket szidni!
Gyönyörűen teljesítettek,ma is,és az egész Eb alatt ♥
"Brüsszel üzent, hogy mi is megértsük ;)"
Mi mégcsak most fogunk visszaüzenni ! azt nem teszik zsebre :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!