Van olyan aki online fogadásból él?
Pl. itt van a Németország-Szlovákia meccs.
Nem a jelenlegi eresmény miatt írom, amit írok.
A világbajnokok a szlovákok ellen... Én szinte a meccs előtt tettem, akkor 1,44-es volt a szorzó. Most csak 500Eurót tettem fel, ha minden ok, akkor nyerek 220-at, ami nem rossz de nem is jó. 3000-et akartam feltenni, de nem volt pénz a kártyámon. Az ilyen kiszámítható meccseknél simán lehetne kaszálni, nyerem volna cirka 1300eurót ha lett volna pénz a kártyámon. (tudom, még nincs vége). Ha valaki kifog egy ilyen meccset, felrak ismerősökkel pl. 10milliót, kaszál.
1, Ez hülyeség, mert ők nem a fogadásból élnek, hanem ugyanúgy alkalmazottak egy cégnél. Nem a fogadásból élnek. Én sem abból élek, hogy hotelben vagyok. Hanem, hogy hotelben vagyok alkalmazott.
2, Direkt hangsúlyoztam, hogy tuti meccseknél. Ki lehet fogni tuti meccseket.
Tulajdonképpen meglehetne ebből élni, csak nagy tőke kellene hozzá. Ha van csak havonta egy ilyen tuti meccs mint a német-szlovák, akkor már lehetséges. Felraksz 1 milliót a német győzelemre (vagy éppen ami tuti) az hoz 1.4-1.45 milliót. Az tisztán 400-450 ezer forint. Annyiból már szépen meg lehet élni. Viszont azért kell sok pénz, hogy ha véletlenül elmegy akkor se vágjon földhöz az 1 millió hiánya.
Arra kell figyelni, hogy online előfordulhat, hogy letiltanak. Ebből a szempontból jobb a tippmix. Ott csak arra kell figyelni, hogy normál fogadás esetén 1 millióig fizetnek ki. Tehát két szelvényre kell feltenni. 500-500-zal megrakod két külön szelvényen és semmi gond.
Ugye, hogy enm hülyeség. Én a bet356-on szavazok. A Lengyel-Portugálra is lehet szavazok, de a Magyar-Portugál után meggondolom.
Szerintem nem kell hozzá nagy tőle, 1 millió bőven elég elkezdeni. Ha tegnap pl. felteszek 3000-t, akkor van 1320. Utána csak azzal játszadoznék. 2-3 bannkártyáról lehetne szavazgatni az ilyen egyértelmű meccseken. Most arra gondoltam, hogy pl. 1millát befektetek és a nyereményt kockáztatom csak.
Azért mondtam, hogy kell nagy tőke, mert ha van 1 milliód és az első meccsre fel is raksz 3000 eurót (900000ft~) és netalántán elmegy az rosszul érinthet.
Alapszabály, hogy csak annyi pénzt fektessünk bele, ami ha elúszik akkor nem hiányzik. Tehát ne azt rakd fel amiből a számlákat, kaját fizetnéd.
Véleményem szerint lehet ebből profitálni, de nagyon nézz utána egy-egy meccsnek. A csapatok formáját, sérülteket, tabellát, előző meccseket, szóval a lehető legjobban kell kielemezni.
Ha csak a nyereményt kockáztatod (mondjuk 3-400 ezer forint) és hetente egy meccset megraksz 100 ezerrel 1.4-es oddsal, az heti 40 ezer ft. Tulajdonképpen nem rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!