Nektek mi volt a reakciótok David Guetta új számára, amit nekünk, magyaroknak címezett?
Link a videóhoz.: https://www.youtube.com/watch?v=Rl-Vgrb4f0E
Ciki vagy nem ciki, én szó szerint megkönnyeztem, annyira büszke vagyok most a csapatunkra !!!
Nektek mi volt a reakciótok ?
18/F
Drága és okos Kérdező, az, hogy valaki nincs annyira oda Dévid Gettáért, meg az egyenklipért, még nem jelenti azt, hogy pesszimista, és nem szurkol a Magyaroknak. Gondolkodjál már egy kicsit. Nem kell rögtön itt gyűlölködni.
Kedves gesztusnak tűnik Guettától, de nem hinném, hogy puszta szívjóságból tette, valójában arra gondol hogy mani mani mani. Értem? Persze tévedhetek, de ezt senki nem tudhatja biztosra, ugyanis senki nem lát a gondolataiba.
Utolsó !
Engem nevezel szarkasztikusan okosnak ?!
Amikor te nemtudod leszűrni a kötekedést és a pesszimizmust néhány kommentelő válaszából ?!
Szerinted az első kommentelő azért írta azt, hogy minden országnak csináltak klippet, mert útálja Guettát ?
Nem hinném !!!
Tudod mit ? Hagyjuk az egészet !!!
Már Belgium úgyis kiejtett minket a jóbüdös fr@ncba !!!
Holnap indulnak haza a fiúk.
Már nem aktuális a dolog !!!
Na hello !
Ui.: NEM KÉREK TÖBB VÁLASZT
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!