Érdemes fél millió ft-ba fogadni a barátommal, hogy Magyarország nyeri az EB-t? Mekkora esély van rá?
Én nagyon úgy érzem hogy ők nyerik a Portugál meccs után.
Biztos vagyok benne hogy meg is nyerik!!! Ti is így látjátok?
Fél millióban fogadni ilyen 99,9999%-ig lehetetlen dologban?
Meg egyébként milyen egyenlőtlen fogadás ez? Ő ad neked fél milliót, ha a magyarok nyernek, te pedig fél milliót, ha BÁRKI MÁS nyer? Nem érzed itt az egyenlőtlenséget? :D Ha nagyon ki akarod szórni a pénzed, akkor fogadj erre fél millióval egy fogadóirodánál, erre olyan 200 körüli szorzó tuti van, vagyis fél millióval 100-at nyerhetnél.
" Van. Igazábol ha walest sikerülne megverni izland meg legyőzi a franciákat 80%h megnyerjük az ebt"
Nem tudom, hogy feltűnt-e, hogy kiestünk? :D
"Nem tudom, hogy feltűnt-e, hogy kiestünk? :D"
Szerintem olyan gondolat menete van, mint nekem kora este lévő elmefuttatásom, mi szerint a Portugália-Izland döntő esetén mi nyerünk mivel a csoportban füléjük tudtunk kerekedni:D De mivel Izland kiesett ez már csak Portugália győzelmével jöhet össze:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!