Ki a képen látható játékos?
Annyira ismerős és nem tudok rájönni ki ez, használtam a google képkeresőt de semmit sem adott ki. Lécci aki ismeri az irja ki hogy rá tudjak keresni.
Hát, most már nem aktív. 2005-ben vonult vissza a Sociedadból.
Háát, sokat nem tudok róla. 2002-3-as idényben második helyezett lett a Sociedaddal. Azt tudom, hogy nem volt egyszerű faszi, meg most se az. Játékosként sok piros lapja volt, spanyol bajnokságban volt valami balhéja egy bíróval, ami után azt mondta, hogy a bírók utaznak az orosz játékosokra, egyszer kiállították úgy, hogy kapott egy sárgát becsúszásért, majd rögtön utána ahogy cserélték le, lassan jött le a pályáról, és második sárgával az oldalvonaltól 1 méterre kiállították, és nem engedték a cserét. :DD
Most edzőként hasonló a pali. Leszamarazott egy bírót, eltiltották 3 meccsre, majd amikor erről kérdezték azt válaszolta, hogy a szurkolók közül, hangosbeszélővel fogja beordítani az utasításokat. Szóval ja... Érdekes ember :DDD
hú ez érdekes, ezeket nem tudtam róla, bár éreztem, hogy nem 100-as. Régen csak a nevét meg az arcát ismertem, most megláttam ezt a képet és ismerős volt, de nem ugrott be ezért irtam ki a kérdést.
Tudsz még ilyeneket mesélni?
Ez a videó is bizonyitja
https://www.youtube.com/watch?v=HRkaJGhB2WU
Kicsit sokat képzelt magáról, nem?
Hát, elég heves egy orosz volt, az biztos. :D
Szerintem nem volt nagy arcú, csak kiállt magáért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!