Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Láttátok, ahogy a Magyarok...

Láttátok, ahogy a Magyarok futtatták C. Ronaldot? 😁

Figyelt kérdés
Vajon fölösleges mikrofonokkal rendelkező stábok próbáltak már csak interjút készíteni vele a tegnapi mérkőzés után?
2016. jún. 23. 06:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
41%

Borzalmas ez a magyar mentalitás az ellenfél becsmérlése és alábecsülése. Nem lehetne CSAK örülni a saját sikerünknek??

Kiegyenlített küzdelem volt Ronaldo reakciója pedig tök emberi, nagy a tét és a nyomás nekik is. Nem kedvelem amúgy de azt h zseniális focista el kell ismerni.

Az eddig évtizedekben azért ők picit kiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújtottak mint mi úgyhogy egy kis szerénység nem ártana. Nem a magyr foci a jobb mint volt hanem ez a csapat és legyünk rájuk büszkék de ne az ellenfél lekicsinylésével.

2016. jún. 23. 07:42
 2/16 anonim ***** válasza:
83%

[link]

ilyen a szerénység. Szólt egy rossz szót az ellenfélre??

NEM..

2016. jún. 23. 07:43
 3/16 anonim ***** válasza:
39%
Jaj most lett egy döntetlen, azért nemkéne leszólni őket, bezzeg hogyha ők szóltak volna be a 8:1 után (ami kicsit talán nagyobb fölény mint a 3:3) akkor már menne a duma "hogy jaj szegény magyarok, mocskos európa csesztet minket, haljanak meg mind,. . ."
2016. jún. 23. 08:00
 4/16 Szergej55 ***** válasza:
80%
Az első interjúnál nem azért dobta el a mikrofont, mert a magyar csapatról kérdezték, hanem mert már korábban berágott a csatornára. Minden esetre hajrá Magyarország!
2016. jún. 23. 08:34
 5/16 A kérdező kommentje:
Nem leszólás, csak szerintem vicces és örömteli dolog volt és ez is része a dolgoknak. Szerintem egyfajta csipkelődés, az bele kell hogy férjen és egészséges bármilyen sportban. De biztos velem van a baj...
2016. jún. 23. 09:16
 6/16 Szergej55 ***** válasza:
57%
Nekem nincs ezzel bajom, ennyi szerintem is belefér 44 év nem EB szereplés és 50 év nem továbbjutás után. :D
2016. jún. 23. 09:21
 7/16 A kérdező kommentje:

"Nem a magyr foci a jobb mint volt hanem ez a csapat és legyünk rájuk büszkék de ne az ellenfél lekicsinylésével."

Ez a csapat jelenleg a magyar foci. Az a neve, hogy Magyar válogatott. Szerintem pedig nem kellene legalább ilyenkor ezt a valamin mindíg fanyalgó, önmagunkat lekicsinylő attitúdöt hozni.

De ez biztos a narancs allergia miatt van sokaknál... És akkor most megint én voltam rossz fej.

2016. jún. 23. 09:22
 8/16 Szergej55 ***** válasza:
83%
Ne foglalkozz az ünneprontókkal, örülj a sikernek, ahogy én is!
2016. jún. 23. 09:57
 9/16 anonim ***** válasza:
6%

Nem rosszfej voltál, hanem s*gfej, de ne aggódj, hamarosan kiesik a hőn áhított magyar csapat, de legalább 30 évig büszkék lehettek arra, hogy egy anyámasszonykatonája sportban majdnem sikerült szép eredményt elérni.

Azért ne felejtsetek el igazi sportot is nézni néha.

2016. jún. 23. 10:45
 10/16 anonim ***** válasza:
83%

Nem hiszem el,hogy még a JÓ sem jó nektek!!44év után CSOPORTELSŐKÉNT tovább jutottunk,ami szerintem igen is nagy szó.A tegnapi volt életem egyik legeslegszebb napja,és ahelyett,hogy itt mondogatnátok,hogy "nemsokára kiesünk"inkább örülnétek ti is együtt a nemzettel!!(Bár nem tudom mit várunk ez a magyar mentalitás...)

HAJRÁÁÁÁ FIÚK!!!RIA RIAAAA HUNGARIAAAAAAA :)

2016. jún. 23. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!