Tippmixpro miért nem enged élőben (már zajló meccsre) fogadni?
likebike nagy hülyeséget beszélsz. Lehet élőben fogadni, létező dolog, sőt... nagyon sokan csak így játszanak.
Kérdező: Vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal szerintem, kellene működnie.
Én norvég tippmixen játszottam sokat--pár éve--ott elö meccsre is lehet fogadni!!! de nyilván menet közben aszerint változnak az oddsok ahogy állnak épp a csapatok s idö telésével is kicsit változik.
pl ha abban bizol hogy a Barca-Debrecen meccsen nyer a Debrecen,és a meccs épp ugy áll hogy a Barca vezet 2-0 ra ekkor krv-ra felmegy a Debi oddsza! es akkor rakod meg a tétet...s végül nyer a Debrecen 3-2-re akkor kbsztt nagyot kaszálsz! tehát ezt nem értem ha lehet kulfoldin,akkor magyar tippmixen miert nem? JA! tudom van másféle fogado oldal is,talan ott lehet,nem ismerem! aki tudja irja meg a tapasztalatait!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!