Tippmix esélyes oldalak vagy tipp tőletek Magyar-Izlandra?
Életemben úgy komolyabb összeggel most Tippmixelnék először és gondoltam ha már ilyen szépen szerepeltek a srácok az Osztrák szomszédaink ellen akkor megtámogatom a mi kis csapatunkat a bizalmammal és egy nagyobb vagyonommal!
Olyan FB tipp-es oldalakat tudnátok mondani ,ahol nagy eséllyel be szoktak a tippek (szoktam látni ezt a Tippmix-Pitbull-t)!
Vagy akár a nagyközönség tippjeire is kíváncsi lennék!
Mondhatni az utolsó "nagyobb" vagyonom tenném fel eme meccsre!
Őszintén szólva nem lenne rossz úgy ünnepelni a magyar csapatot ,hogy közben még egy kis pénz áll a házhoz ebben a szomorú időszakban!
MINDENKÉPP JÓ SZÁNDÉKKAL ÍROM EZEN SOROKAT! MINDENFÉLE ROSSZINDULATOT/GÚNYOLÓDÁST/IRIGYKEDÉST FÉLRETÉVE!
KÖSZÖNÖM SZÉPEN A SEGÍTSÉGETEK!
Köszönöm a jó tanácsot!
Nyilván én sem úgy gondoltam ,hogy a napi betevőhöz szükséges pénzem tenném fel erre ,az utolsó nagyobb VAGYONT úgy értettem mint az utolsó megmaradt TARTALÉK vagyon!
Azért a mindennapi élethez szükséges összeget nem szívesen adnám ki a kezemből szerencsejátékra (ez már szerintem függőségre utalna)!
Egyébként esetleg egy tipp? :)
Hali! Az elején sokan úgy gondolták, hogy a magyarok az első repülővel jönnek haza. Az ausztriai meccs után úgy voltak vele, hogy rossz formában voltak az osztrákok stb. (én gondoltam, hogy nyernek a magyarok).
Az izlandi meccsre azt mondták, hogy jól elvernek minket, mert, hogy Izlandnak milyen erős csapata van (ami tény), mindenesetre én x-re tippeltem.
Egyébként mindkét meccset eltaláltam, de nem raktam meg tippmixen, mert ha mégse jön be a tipp, akkor bukik a pénz. Nagyon sok ismerősöm tippmixel, szokták mondani, hogy hú most nyertem 60 ezret meg hasonlók. Az a baj ezzel, hogy előtte veszített 100 ezret. Egyik haverom mondta, hogy nem meri összeszámolni, hogy eddig mennyit tett tippmixre, mert elkeseredne. Szerintem ne játsz, akkor se, ha tudod, hogy biztos a győzelem, mert 1.3-as oddsok is elmennek.
Csak akkor játsz, ha az x összeg elveszik és semmi lelkiismeret-furdalásod nem lesz tőle.
A következő meccsre 8-as szorzó van, én bátran rárakok egy 5 ezrest, ami 40 ezer, ha elmegy, elmegy, ez van. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!