Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Tippmix esélyes oldalak vagy...

Tippmix esélyes oldalak vagy tipp tőletek Magyar-Izlandra?

Figyelt kérdés

Életemben úgy komolyabb összeggel most Tippmixelnék először és gondoltam ha már ilyen szépen szerepeltek a srácok az Osztrák szomszédaink ellen akkor megtámogatom a mi kis csapatunkat a bizalmammal és egy nagyobb vagyonommal!

Olyan FB tipp-es oldalakat tudnátok mondani ,ahol nagy eséllyel be szoktak a tippek (szoktam látni ezt a Tippmix-Pitbull-t)!

Vagy akár a nagyközönség tippjeire is kíváncsi lennék!

Mondhatni az utolsó "nagyobb" vagyonom tenném fel eme meccsre!

Őszintén szólva nem lenne rossz úgy ünnepelni a magyar csapatot ,hogy közben még egy kis pénz áll a házhoz ebben a szomorú időszakban!

MINDENKÉPP JÓ SZÁNDÉKKAL ÍROM EZEN SOROKAT! MINDENFÉLE ROSSZINDULATOT/GÚNYOLÓDÁST/IRIGYKEDÉST FÉLRETÉVE!

KÖSZÖNÖM SZÉPEN A SEGÍTSÉGETEK!

#Magyarország #Tippmix #kiralyakiraly #hajraakeziseknekis #csakazertisnyerunk
2016. jún. 18. 04:43
 1/4 A kérdező kommentje:
*"Olyan FB tipp-es oldalakat tudnátok mondani ,ahol nagy eséllyel be szoktak a tippek jönni"?!
2016. jún. 18. 04:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Fú hát én nagyon nem javaslom hogy nagyobb, de főleg az utolsó nagyobb vagyonodat egy focimeccsre tedd fel. Ez szerencsejáték, nem nyereményjáték. Nem arra van, hogy meggazdagodj vagy megélj belőle, hanem csupán játék. Magyarul csak eljátszanád az utolsó pénzed. Szóval nagyon nagyon nem javaslom, hogy utolsó forintjaidat egy meccsre tedd fel.
2016. jún. 18. 08:20
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a jó tanácsot!

Nyilván én sem úgy gondoltam ,hogy a napi betevőhöz szükséges pénzem tenném fel erre ,az utolsó nagyobb VAGYONT úgy értettem mint az utolsó megmaradt TARTALÉK vagyon!

Azért a mindennapi élethez szükséges összeget nem szívesen adnám ki a kezemből szerencsejátékra (ez már szerintem függőségre utalna)!

Egyébként esetleg egy tipp? :)

2016. jún. 18. 08:36
 4/4 anonim válasza:

Hali! Az elején sokan úgy gondolták, hogy a magyarok az első repülővel jönnek haza. Az ausztriai meccs után úgy voltak vele, hogy rossz formában voltak az osztrákok stb. (én gondoltam, hogy nyernek a magyarok).

Az izlandi meccsre azt mondták, hogy jól elvernek minket, mert, hogy Izlandnak milyen erős csapata van (ami tény), mindenesetre én x-re tippeltem.

Egyébként mindkét meccset eltaláltam, de nem raktam meg tippmixen, mert ha mégse jön be a tipp, akkor bukik a pénz. Nagyon sok ismerősöm tippmixel, szokták mondani, hogy hú most nyertem 60 ezret meg hasonlók. Az a baj ezzel, hogy előtte veszített 100 ezret. Egyik haverom mondta, hogy nem meri összeszámolni, hogy eddig mennyit tett tippmixre, mert elkeseredne. Szerintem ne játsz, akkor se, ha tudod, hogy biztos a győzelem, mert 1.3-as oddsok is elmennek.

Csak akkor játsz, ha az x összeg elveszik és semmi lelkiismeret-furdalásod nem lesz tőle.

A következő meccsre 8-as szorzó van, én bátran rárakok egy 5 ezrest, ami 40 ezer, ha elmegy, elmegy, ez van. :D

2016. jún. 19. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!