A franciákat nem zavarja ez?
Aha, mert ez rasszizmus???
És az nem rasszizmus, hogy az echte fehér játékosokat kitúrták a négerek? Mert nem hiszem el, hogy a több mint 60 milliós Franciaországban ne lenne 11 nagyon jól játszó fehér játékos...tehát ez tényleg rasszizmus...
Kérdező mondj a posztján jobb francia játékost Comannál vagy Pogbánál.
Franciaországban régóta sok a néger, többsége a válogatott fekete bőrű játékosának ott is született, nem értem miért probléma az, hogy az ott élő négerek legalább hasznosak lesznek nemzetük számára. Én sem támogatom ezt a bevándorlást, de ha itt él valaki akkor az már hadd éljen teljes jogokkal. Ha látom, hogy egy bevándorló károsan viselkedik nekem sem tetszik, nem örülök, hogy ide jött, de az óvodában pl. majd egy évig egy fekete bőrű fiúval voltam a legjobba. Itt él, magyarul beszél, magyarnak vallja magát akkor ő pont olyan, mint egy fehér ugyan ezekkel az érvekkel, és ez a franciáknál is így van.
"És az nem rasszizmus, hogy az echte fehér játékosokat kitúrták a négerek? Mert nem hiszem el, hogy a több mint 60 milliós Franciaországban ne lenne 11 nagyon jól játszó fehér játékos...tehát ez tényleg rasszizmus..."
Ami azt illeti, pont ez az elvárásod a rasszizmus. Ha valaki az alapján válogatna, hogy lehet nem annyira jó mint a másik, de legalább fehér, úgyhogy jöhet...
Itt nincs szó kitúrásról. A 98-as világbajnok csapatban is voltak feketék, pl. Thuram, Henry, Desailly, Karembeu, Trezeguet. Mindnyájan jól játszottak.
A feketék hosszú lábai, többnyire magas termete, törekvő mentalitása kedvező a focihoz.
De volt ott mindenféle nép, algériai, baszk, örmény. Francia kapitány (Jacquet) fogta őket össze. Nagyon jó csapatot alkottak, és megnyerték a vb-t. Nekem is feltűnik, hogy sok a fekete a francia csapatban, de ha odautazol Franciaországba, láthatod, hogy leképezi a társadalmat a válogatott összetétele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!