Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Érdemes elkezdenem focizni? 14L

Érdemes elkezdenem focizni? 14L

Figyelt kérdés

Szeretnék jövőre valami sportot komolyabban űzni, és a foci az nagyon szimpatikus, régóta szeretnék már megtanulni, de nem tudom így 14 évesen érdemes lenne -e elkezdenem. Pláne, hogy semmi labdaérzékem nincs, és néha még félek is a labdától. (Bár úgy érzem, a félelemmel képes lennék megbirkózni, és szükséges is volna:D) Gondoltam arra is, hogy visszamegyek vívni (mert eddig vívtam kb. 2 évet) vagy elkezdek tájfutni (mert szeretek futni), de leginkább a foci érdekel. Szerintetek melyiket válasszam? Érdemes próbálkoznom a focival? Vagy ha nem, milyen sportokat ajánlanátok még, ha nem nagyon van tehetségem a sportokhoz, és kb. minden sportból kezdő lennék?

A válaszokat előre is köszönöm:)

2016. jún. 16. 10:56
 1/2 anonim válasza:

Persze hogy érdemes próbálkoznod.

Írok privátban és küldök egy pár tippet hogy mit és hogyan csinálj ;)

14/F

2016. jún. 16. 12:59
 2/2 anonim ***** válasza:

amerikai foci ha tetszik, azt is tudsz Mo-n játszani

ha csapatjátékok nem jönnek be, akkor egyéni sportok közül is válogathatsz ami lehet extrém pl. bmx,gördeszka, esetleg ijászkodhatsz is vagy akár testépités,erőemelés

szóval érdemes rászánni az időt hogy utánanézz mik vannak, és érdemes többmindent kipróbálni, ami igazán tetszik azt úgysem fogod abba hagyni

2016. jún. 16. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!