Érdemes elkezdenem focizni? 14L
Szeretnék jövőre valami sportot komolyabban űzni, és a foci az nagyon szimpatikus, régóta szeretnék már megtanulni, de nem tudom így 14 évesen érdemes lenne -e elkezdenem. Pláne, hogy semmi labdaérzékem nincs, és néha még félek is a labdától. (Bár úgy érzem, a félelemmel képes lennék megbirkózni, és szükséges is volna:D) Gondoltam arra is, hogy visszamegyek vívni (mert eddig vívtam kb. 2 évet) vagy elkezdek tájfutni (mert szeretek futni), de leginkább a foci érdekel. Szerintetek melyiket válasszam? Érdemes próbálkoznom a focival? Vagy ha nem, milyen sportokat ajánlanátok még, ha nem nagyon van tehetségem a sportokhoz, és kb. minden sportból kezdő lennék?
A válaszokat előre is köszönöm:)
Persze hogy érdemes próbálkoznod.
Írok privátban és küldök egy pár tippet hogy mit és hogyan csinálj ;)
14/F
amerikai foci ha tetszik, azt is tudsz Mo-n játszani
ha csapatjátékok nem jönnek be, akkor egyéni sportok közül is válogathatsz ami lehet extrém pl. bmx,gördeszka, esetleg ijászkodhatsz is vagy akár testépités,erőemelés
szóval érdemes rászánni az időt hogy utánanézz mik vannak, és érdemes többmindent kipróbálni, ami igazán tetszik azt úgysem fogod abba hagyni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!