Szerintetek Magyarország megnyetheti a 2016-os labdarúgó EB-t?
Figyelt kérdés
Tudom, h kissé szürreális a kérdés, de kíváncsi vagyok a véleményetekre! Ill. ha nem, akkor miért nem, ha igen, akkor meg miért igen?2016. jún. 15. 22:27
1/6 anonim válasza:
Nem. Egyszerűen azért, mert attól, hogy tegnap jól játszottak, még nem ők a legjobbak. De még az élmezőnyben sincsenek, hogy esetleg szerencsével megnyerjék.
2/6 anonim válasza:
Más szint, mint az élmezőny, láthattuk ezt a németek elleni barátságos meccsen két hete.
3/6 anonim válasza:
ket dolog jutott eszembe. 1998 vb es 2004 Eb. elobbinel a debutalo horvatok bronzig vittek,utobbinal a gorogok nyertek. ettol fuggetlenul eselyt en max egy negyeddontoig latok, ha szerencsenk van. de en mar annak is orulok,hogy ennyi pontunk van. de hogy szoktak mondani? eves kozben jon meg az etvagy.
4/6 anonim válasza:
Megeshet, de azért pénzt ne tegyél rá! Ha a legjobb 16 közé kerülünk, az már jó eredmény!
5/6 anonim válasza:
Lehet, hogy én is megnyerem a lottó ötöst, bár esélyem nem sok van rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!