Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Csak én láttam úgy, hogy...

Csak én láttam úgy, hogy pontatlanok a passzaink?

Figyelt kérdés
Vajon tudunk még ezen időben javítani? Minden mással meggyőztek most a fiúk, de egy jobb csapat ellen ez nagy hiányosság lesz, ha kijutunk az egyenes kieséses szakaszba.
2016. jún. 15. 03:03
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem most átlagon felült nyújtott minden játékos. Kár ezen filózni, vannak hiányosságok. De a labdakezelésen nem lehet javítani egyik napról a másikra

Reálisan nézve nem ez lesz a legnagyobb problémánk. Én attól tartok Izland ellen elfáradunk fejben már az első félidő végére.

De azért bizakodó vagyok, hátha sikerült egy döntetlent elcsípni.

2016. jún. 15. 08:03
 2/2 anonim ***** válasza:

66%-osak volt a passzaink pontossága, jobb mint az osztrákoké, de sokkal rosszabb mint bármelyik félé az Izland-Portugálián. Ez persze függ attól is, kivel játszunk.

[link]

Nem akarok szokásosan magyarosan pesszimista lenni, de szerintem a tegnapi meccs volt messze a legrosszabb az EB-n, az osztrákok kritikán alul játszottak (hogy ez mennyire a mi érdemünk, más kérdés). Ha továbbjutunk és kifogunk egy rosszabb csapatot, akkor akár még esélyünk is lehet továbblépni, de őszintén szólva nekem az is elég volt, hogy kijutottunk. Most legyen az a cél, hogy szerezzenek tapasztalatot, hogy 2 év múlva a vb-n ott lehessünk és még jobban szerepeljünk picivel.

2016. jún. 15. 10:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!