Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Kik nyerik meg a foci EB-t?

Kik nyerik meg a foci EB-t?

Figyelt kérdés
Szerintem vagy a németek vagy a franciák,ti mit gondoltok?
2016. jún. 12. 18:13
1 2
 1/11 anonim válasza:
0%
spanyol
2016. jún. 12. 18:14
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
németek nem hiszem, mindig elcsúsznak valamin. döntőbe, elődöntőbe szerintem benn lesznek, de meg nem nyerik. spanyolra tennék, vagy franciára
2016. jún. 12. 18:18
 3/11 anonim ***** válasza:
85%
jah, a németek mindig elcsúsznak valamint, ezért nyerték meg 3x :) mi lenne velük ha nem csúsznának el :P
2016. jún. 12. 18:21
 4/11 anonim ***** válasza:
Szerintem a németek. Ahogy a 2. írja, abban van valami, de mégis ezt mondom. A franciák nem voltak túl meggyőzőek, az utóbbi időben a spanyolok sem szárnyaltak, az angolok képtelenek az utóbbi években eredményt elérni, még ha nem is volt csúnya első látásra. (Bár eredmény itt sem jött.) Szerintem most lehet nagyot robbantani egy középszerű csapatnak akár éremmel (belgák, horvátok).
2016. jún. 12. 18:24
 5/11 anonim ***** válasza:

A fogadóirodák szerinti valószínűségi sorrend:

1. franciák

2. németek

3. spanyolok

4. angolok

5. belgák

6. portugálok, horvátok, olaszok

A többi meg futottak még.

2016. jún. 12. 18:27
 6/11 anonim ***** válasza:
3: az már elég régen volt. ezzel az erővel én is mondhatnám, hogy mi nyerjük meg mert hát az aranycsapat. csak éppen semmi értelme nem lenne. ha megnézed a pár (csak pár) évvel ezelőtti eredményeiket, láthatod hogy pl. vb-n is eljutottak sokáig, azt mégse nyerték meg.
2016. jún. 12. 18:28
 7/11 anonim ***** válasza:
88%

Mellette 3x voltak ezüstérmesek, az utolsó 2008-ban, azért én egy ilyen csapatra nem legyintenék, a németekkel mindig érdemes számolni akkor is, ha nem német szurkoló az ember.

Egyébként a spanyolok meg ilyen elven az örök ígéretek voltak, akikre folyton mindenki azt mondta, hogy na majd most, aztán a végén nagyon nehezen jött csak össze bármilyen tornagyőzelem.

2016. jún. 12. 18:35
 8/11 anonim ***** válasza:
58%
Mellesleg a fogadóirodás rangsorral kb egyetértek azzal a kitétellel, hogy az első 3 csapat borzasztó közel van, ott bármilyen sorrend ugyanúgy jó, az angolok pedig nagyon magasan vannak.
2016. jún. 12. 18:35
 9/11 anonim ***** válasza:
én se legyintek, nem arról van szó, sőt. de biztosra mondani nem lehet. ahogy a fociban soha. meg más sportba se.
2016. jún. 12. 18:38
 10/11 anonim ***** válasza:
Igen, egyébként a rangsorban az első három közel van, utána le van szakadva a többi.
2016. jún. 12. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!