Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Érettségi után mehetek focizni...

Érettségi után mehetek focizni máshová? Többi lennt.

Figyelt kérdés
15 éves vagyok elég tehetséges vagyok a fociba most 8dikos vagyok és külön járok foci edzésre ahol lakok,nem szeretnék sport suliba menni,de úgy tervezem,hogy 12ig járok itt edzésre ahol lakok és amikor elvégeztem a sulit és meg van az érettségim akkor leszek 19 éves és azután el akarok menni más városba focizni ahol jobbak a lehetőségek stb,ez lehetséges 19 évesen még felvesznek?

2016. jún. 8. 22:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Attol fugg mit takar a jobb lehetoseg. Eselyed mindenkepp van ha tehetseges vagy, de nehez egy olyan csapatba bekerulni aminek nincs megfelelo akademiaja ilyen koru jatekosnak.
2016. jún. 8. 22:51
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát majd reménykedek felvesznek 19 évesen és bizonyíthatok
2016. jún. 8. 22:56
 3/8 anonim ***** válasza:
ha tehetséges lennél, már most leigazolnának egy nagycsapat korosztályos csapatába...
2016. jún. 9. 02:31
 4/8 A kérdező kommentje:
Ott játszok a nagyoknál:) vannak a nagyok és vannak a 20 évtől felfele 2 korosztály,én remélem annyira vagyok jó,hogy aztán felvesznek máshova ;)
2016. jún. 9. 06:30
 5/8 A kérdező kommentje:
De ha te úgy gondolod nem vagyok tehetséges akkor oké elfogadom,aza baj még nem láttál focizni és már itélkezel és ahol én vagyok az is elég nagy csapat
2016. jún. 9. 06:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Te irtafd, hogy olyan városba akarsz költözni, ahol jobbak a lehetőségek. Vagyis, mst olyan helyen focizol, ami nem túl jó. Nagycsapat alatt egy fradit, újpestet értek, de minimum első osztályút. Qz ilyen csapatok bevásárolnak egy csomó 14 15 éves tehetséges játékost, és három évig játszatják őket a korosztályos csapatokban, vagy az nb2es fiókcsapatban. Itt elválik, hogy melyik az a néhány srác a tehetségekből, akiből focista lehet.
2016. jún. 9. 10:59
 7/8 A kérdező kommentje:
De én nem Magyarországon élek :)
2016. jún. 9. 13:22
 8/8 A kérdező kommentje:
Ha nem Magyarországon élek akkor ékezetek nélkül kell írjak? Írni azért megtanulhatnál
2016. jún. 9. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!