Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Hogy kell lábfejjel lőni?

Hogy kell lábfejjel lőni?

Figyelt kérdés
én hiába feszítem le teljes erőből a lábfejemet akkor csak laposat tudok lőni nem tudok magasat. Ezért csak belsővel meg spiccel tudok lőni. Ha lefeszítem akkor teljesen egyenes vagy egy kicsit oldalasan kell tartani a lábam?pl így hogy kell lőni? https://www.youtube.com/watch?v=Zre-uH2p4M0 én nem tudom így kifordítani a lábfejem

2016. jún. 6. 21:46
 1/7 A kérdező kommentje:
én nem tudom így kifordítani a lábfejem vagy csak lehet hogy nekem tűnik így
2016. jún. 6. 21:47
 2/7 partizana ***** válasza:
Picit alá is kell nyúlni, de csak nagyon minimálisan, gyakorold aztán ráfogsz érezni, csak meg kell találnod a megfelelő szöget.
2016. jún. 6. 22:09
 3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszodat. milyen cipőt vegyek pl kinéztem egy adidas samba nevű cipőt https://www.youtube.com/watch?v=hvmURkVDZyI de az egyik osztálytársam azt mondta hogy a vastag talpú cipők nem jók focihoz de szerintem ez hülyeség. vagy vegyek inkább egy nagyon vékony teremcipőt? attól félek hogy az ilyen vékonyabb teremcipők hamar szétjönnének. de az eaz adidas strapabírónak néz ki. de tudnál ajánlani teremcipőt 15-20 ezer forint ért.
2016. jún. 6. 22:25
 4/7 anonim ***** válasza:
A cipo tizszer kevesebe fontos mint a technika.
2016. jún. 7. 00:15
 5/7 partizana ***** válasza:
Amit kinéztél az egy strapa bíró cipő, volt adidasom nekem a kialakítása nem tetszett, a nike hypervenomot érzem a legjobban a "magaménak", de igazából ez már nem oszt nem szoroz ahhoz, hogy eltud rúgni, olyat vegyél amiben kényelmesen tudsz játszani és aminek szerinted megfelel a kialakítása, lényeg a lényeg, a rúgás szempontjából nem a cipő fog számítani, Cristiano Ronaldo a legolcsóbb cipőben is ugyanúgy játszana, mint egy mercurialban:)Te sem ettől leszel jobb vagy rosszabb ez inkább csak divat kérdése
2016. jún. 7. 14:44
 6/7 A kérdező kommentje:
a kapáslövés vagy a pattanóbol lévőt hogy kell elrúgni? mert én hiába feszítem le a lábfejem mindig fölé megy méterekkel
2016. jún. 7. 15:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor rosszul feszited le a labad, vagy tul hamar ellovod. Vard meg amig terdmagassagba er a labda.
2016. jún. 7. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!