Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Miért tettek ki egy idegen...

Szántóvető kérdése:

Miért tettek ki egy idegen címert?

Figyelt kérdés

a német labdarúgó szövetség címeréről van szó.miért tette ki a Magyar állami televízió?

felháborító és nem is értem.

2016. jún. 4. 18:33
 1/4 A kérdező kommentje:
a német-Magyar futballmeccsről van szó.
2016. jún. 4. 18:34
 2/4 partizana ***** válasza:
100%

Mivel ez a német tv felvétele.

Ha itthon játszanák és mi kiraknánk a Magyar Labdarúgó Szövetség címerét, az ugyan úgy kint lenne Németországban és mindenhol ahol adják a mérkőzést.

Nincs ebben semmi felháborító.

2016. jún. 4. 18:54
 3/4 anonim válasza:
Azért, mert a német tv felvételeit kaptuk, nem értem, mi ezen a felháborító. Az a felháborító, amit a pályán művelt a magyar válogatott. Storck az EB után biztosan nem marad a helyén, nagyon sok fizetést kap a szakmai stábjával együtt, az eredmények pedig nem valami meggyőzőek. Ezt a német válogatottat a szlovákok 3-1-re verték meg egy hete.
2016. jún. 4. 20:21
 4/4 A kérdező kommentje:
"Mivel ez a német tv felvétele"-ez nekem új.minden idegenbeli meccsen látható olyan logó ami a hazai csapathoz köthető?én ezt még sosem figyeltem meg,nekem most tűnt fel először.vagy csak azért volt furcsa mert nem a fölső sarokban volt ki tudja..
2016. jún. 4. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!