Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Futballakadémia?

Futballakadémia?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

2000-es születésű vagyok jelenleg 16 éves.

Szeretnék jelentkezni egy foci akadémiára de ha jól tudom akkor 2000-es korosztálynak már nem tartanak kiválasztót.

Ezért az lenne a kérdésem, hogy vajon van e valami esélyem, hogy felvegyenek egy akadémiára (pld puskás akadémia) és ha van akkor hogyan tudnék bekerülni.

Focival nincs gond szerintem és mások szerint is tehetséges vagyok és szeretnék fejlődni mert ez minden álmom.:)

Igazából az egészről azért csúsztam le mert volt egy 1-1,5 éves kihagyásom magánügyi problémák miatt ezért szeretnék segítséget kérni.

Köszönöm előre a válaszokat!

2016. jún. 4. 01:24
 1/2 anonim ***** válasza:

A legtobb akademia tart nyari valogatot, oda erdemes elmenni es kiprobalni magad. Egyebkent szerintem tartanak valogatot a te korosztalyodnak is, mert erre nincs kozponti protokoll, es csak az adott akademia lehetosegeitol fugg. A Puskasnak meg eleg jo lehetosegei vannak ugye...

Ha ezek nem jonnek be, akkor erdemes szemelyesen (vagy e-mailen, telefonon) keresztul erdeklodni, ok biztos mindent elmondanak majd neked. Honlapon kint vannak az elerhetosegeik.

2016. jún. 4. 13:18
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2016. jún. 5. 00:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!