Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mire mehet a következő szezonb...

Mire mehet a következő szezonban a Liverpool Kloppal az élen?

Figyelt kérdés
2016. máj. 20. 20:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Sokat erosodhetnek, de BL mezonyben nem lesznek komoly kihivoi a top kluboknak. Azt sem tartom valoszinunek hogy a bajnoki 1. helyert harcolhatnanak majd. De ez nagyban fugg az igazalasoktol is.
2016. máj. 20. 21:36
 2/8 anonim ***** válasza:

BL mezőnyben? Jövőre nem indul sehol sem a Liverpool. Érdekes lesz mindenesetre. Ennek van jó oldala, de árnyoldala is bőven. Ha nem indulnak sehol, ami nem is baj, mert ahogy az első is írta, nem lennének esélyesek egy BL-ben, akkor legalább tudnak koncentrálni a bajnokságra, simán lehetséges, hogy így ők lesznek a legnagyobb esélyesek, mert a játékerejük meg van hozzá, azt idén is láttuk. De a rossz oldala, hogy sok játékos nem igazol oda, ahol nem játszanak a BL-ben, sőt az EL-ben sem, biztos, hogy szűkülnek a lehetőségeik az átigazolási piacon. Mondjuk látva azt, hogy ezzel a kerettel már milyen teljesítményekre volt képes a csapat, ez nem lenne probléma, de jövőre egészen biztosan erősödni fog a Premier League mezőnye. Valószínűleg a Chelsea újra ott lesz az élmezőnyben (és ők se indulnak sehol, egyébként), a Man City sokat erősödhet, szerintem az Arsenal is fog (elvileg Kanté odaigazolt, kéne még egy jó csatár, meg egy belső védő és simán európai szinten is tényezők lennének, újra), és a Tottenham is, mert nekik fiatal csapatuk van, nem hiszem, hogy annyira szétvásárolják őket, így hogy megvan nekik a BL, szerintem ők előreléphetnek, és még az sincs kizárva, hogy a United is előrelép, bár erre nem vennék mérget. A Leicester szerintem vissza fog esni a West Ham-Southampton szintre, és kb. a 7-8. helyen lesznek, az EL-ért harcolhatnak legfeljebb (mondjuk kérdés, hogy Kanté után ki megy még, meg kiket igazolnak), de akkor is, legfeljebb 4-5-6. helyet tudok elképzelni. Ranieri se egy edző zseni, volt egy jó szezonjuk, ahol sok minden összeállt, nem rossz csapat, de nem lesz ebből jövőre Top 3 sem, főleg, hogy már most eligazolt a talán legjobb játékosuk.

Nehéz megtippelni, én megmondom őszintén, hogy úgy gondolom, hogy jövőre a bajnoki címért fog harcolni a Liverpool. Aztán, hogy kinyeri, főleg most, az nagyon beláthatatlan. De bennük lesz spiritusz, ebben a tekintetben, van honnan meríteni, az látszott idén is. Érdekes szezon lesz, a következő.

2016. máj. 21. 06:21
 3/8 anonim ***** válasza:
Valo igaz, ezt benéztem, a Pool nem indul jovore. Egyebkent Kantet meg csak hírbe hoztak az Arsenallal. De Shaqiri mar az orvosi vizsgalatoknal tart, es minden bizonnyal leigazoljak Moratat is az Ágyúsok (megallapodtak a Real Madriddal hogy a visszaveteli záradék értelmében visszaveszik 30 millióért, es eladják 40-60 között)
2016. máj. 21. 08:11
 4/8 anonim ***** válasza:
mindenképpen erősítenie kell a Poolnak és ha ez megvan akkor bármi lehet akár a bajnoki cím is lásd:Leicter City ki gondolta volna.De ha megegendsz egy véleményt szerintem a Chelsea lesz a bajnok.
2016. máj. 25. 15:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát eddig idegenben megverték a Chelseat,Arsenalt, dontetlent jatszottak a Spursal, hazai ledarálták 4-1re a cimvédőt és ki kaptak 2-0ra a Burnellytől :-) Az utóbbiit leszámitva elég jó eddig
2016. szept. 20. 18:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem mondanám, a Burnely elleni meccsük csak azt bizonyította, hogy még mindig ingadozó ez a Liverpool, a Chelsea elleni pedig azt, hogy ha eltalálják magukat, akkor képesek komoly játékerőt mutatni és jó csapatokat legyőzni. Egyébként az igazi nagyokkal még nem meccseltek, vagyis a két manchesterivel. Valószínűleg a City lesz a bajnok, se a Pool, se a Chelsea nem tudott akkorákat igazolni, a Citynél meg van a nyersanyag is, és Guardiola is elég jó munkát kezdett el, látszólag. A United nem igazolt rosszul, de én az utóbbi évek alapján nem adnék annyit Mourinhora, most is egy mélyponton vannak. A Pool jó lehet a BL-t érő helyekre, legalább most nincsenek az EL-ben, hogy aztán a nagy filozófálások közepette a két szék közt a földre essenek, és végül sehol se induljanak.
2016. szept. 21. 00:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Tehát, amit mutatott ez a két említett meccs, az alapján csak az jött ki, ami tavaly is, és ez két okból is baj, egyrészt ilyen ingadozó formával bajnokságot nem lehet nyerni, főleg Angliában, másrészt nem léptek sokat előre tavalyhoz képest, és láttuk, hogy az nem lett volna elég, csak top 4-re, most ha kevesebbet bénáznak és elejétől a Klopp van, egy ilyen mezőnyben, mint az idei, ami azért lényegesen erősebb, reális célkitűzés lehet a Top 4. Amúgy a United, Chelsea megingatható, igazán ellépni csak a City tudott, úgyhogy szerintem amiről álmodozhatnak, az a 2. hely, az eddigiek alapján.
2016. szept. 21. 00:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is a City lesz az első:-( Én csak abba remenykedek hogy benne lesznek a top 4 ben.
2016. szept. 22. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!