Mire mehet a következő szezonban a Liverpool Kloppal az élen?
BL mezőnyben? Jövőre nem indul sehol sem a Liverpool. Érdekes lesz mindenesetre. Ennek van jó oldala, de árnyoldala is bőven. Ha nem indulnak sehol, ami nem is baj, mert ahogy az első is írta, nem lennének esélyesek egy BL-ben, akkor legalább tudnak koncentrálni a bajnokságra, simán lehetséges, hogy így ők lesznek a legnagyobb esélyesek, mert a játékerejük meg van hozzá, azt idén is láttuk. De a rossz oldala, hogy sok játékos nem igazol oda, ahol nem játszanak a BL-ben, sőt az EL-ben sem, biztos, hogy szűkülnek a lehetőségeik az átigazolási piacon. Mondjuk látva azt, hogy ezzel a kerettel már milyen teljesítményekre volt képes a csapat, ez nem lenne probléma, de jövőre egészen biztosan erősödni fog a Premier League mezőnye. Valószínűleg a Chelsea újra ott lesz az élmezőnyben (és ők se indulnak sehol, egyébként), a Man City sokat erősödhet, szerintem az Arsenal is fog (elvileg Kanté odaigazolt, kéne még egy jó csatár, meg egy belső védő és simán európai szinten is tényezők lennének, újra), és a Tottenham is, mert nekik fiatal csapatuk van, nem hiszem, hogy annyira szétvásárolják őket, így hogy megvan nekik a BL, szerintem ők előreléphetnek, és még az sincs kizárva, hogy a United is előrelép, bár erre nem vennék mérget. A Leicester szerintem vissza fog esni a West Ham-Southampton szintre, és kb. a 7-8. helyen lesznek, az EL-ért harcolhatnak legfeljebb (mondjuk kérdés, hogy Kanté után ki megy még, meg kiket igazolnak), de akkor is, legfeljebb 4-5-6. helyet tudok elképzelni. Ranieri se egy edző zseni, volt egy jó szezonjuk, ahol sok minden összeállt, nem rossz csapat, de nem lesz ebből jövőre Top 3 sem, főleg, hogy már most eligazolt a talán legjobb játékosuk.
Nehéz megtippelni, én megmondom őszintén, hogy úgy gondolom, hogy jövőre a bajnoki címért fog harcolni a Liverpool. Aztán, hogy kinyeri, főleg most, az nagyon beláthatatlan. De bennük lesz spiritusz, ebben a tekintetben, van honnan meríteni, az látszott idén is. Érdekes szezon lesz, a következő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!