Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » A futballista férfiak miért...

A futballista férfiak miért paskolják egymás fenekét néha a futball pályán?

Figyelt kérdés
Rengetegszer látni ilyet... Ez valami szokás ?

2016. máj. 18. 22:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
37%
Mert a búzik fociznak. A férfiak valami küzdősportot választanak.
2016. máj. 18. 22:45
 2/11 anonim ***** válasza:
Na, az elso kerdezo a modern kori IQ szokevenyek egyik kivalo peldaja. Egyebkent en meg nem lattam ilyet, de mutathatnal, hogy kepben legyek...
2016. máj. 19. 10:10
 3/11 anonim ***** válasza:

"Na, az elso kerdezo a modern kori IQ szokevenyek egyik kivalo peldaja."

Gondolom a válaszolóra gondoltál, de úgy látszik neked még kevesebb jutott amikor osztották.

Egyébként mindenki azzal jön amiből híján van. Én pl. beszélek porschéról, mert még nem Volt. Így vagyok a helikopterrel is.

Te meg az IQ-val vagy így.:D

Az meg említésre sem méltó hogy kik irogatnak ékezet nélkül.

2016. máj. 19. 20:50
 4/11 anonim ***** válasza:

Valoban válaszoló, ezt elrontottam. Azert irok ekezet nelkul mert telefonról vagyok, de szerintem senki sem ir mindent ki onnan. Bar azt azert örömmel konstatalom hogy neked ez eleted legnagyobb gondja. :-)

Ha mar annyira elteltel sajat eszed hatalmas mivoltával, akkor belathatnad hogy a futball semmivel sem kevesebb, mint egy küzdősport. Aki igy gondolja az egy primitiv idiota.

2016. máj. 19. 23:16
 5/11 anonim ***** válasza:

1. Akkor nézz meg egy Karate csoport utáni öltözőt meg egy focicsapat utánit. Én még nem láttam annyi felfújtképű beképzelt majmot egyik küzdősporton sem mint a focisták közt.

2. Ismertem focistákat iskolás koromban, arról regéltek, hogy ki hogy rúgja sunyi módon úgy a másikat hogy ne állítsák ki, meg véletlennek tűnjön.

Most egy karatés legalább joggal és sportszerűen rúgja le a másikat.

Egyébként megint: nem én jöttem most Sem hogy kinek mennyi esze van. De ha ennyire áhítozol rá, menj el a fici helyett karatézni, tanulj fegyelmet és alázatot, szorgalmat, majd próbáálj megy egy felsőoktatási intézményt. Más ember leszel. Vagy maradhatsz seggpaskolós, öltözősározós focista. A váasztás a tied.:)

2016. máj. 19. 23:26
 6/11 anonim ***** válasza:
*választás
2016. máj. 19. 23:26
 7/11 anonim ***** válasza:
Ja ertem, szoval a tizenéves idióta ismerőseid alapján itelsz meg egy egesz sportágat. Itt nem az ilyen emberekről van szo, hanem a profi focistakrol. Akik közül a legtöbben 20 ev alatt egyszer sem mennek el bulizni,
2016. máj. 20. 12:49
 8/11 anonim ***** válasza:

"Akik közül a legtöbben 20 ev alatt egyszer sem mennek el bulizni,"

Aha mesélj még. Nem attól suttyó valaki ha bulizni meg, és nem attól sportember ha nem. Olvass el pár könyvet az olimpikonjainktól. A focisták Sem jobbak. Egyébként ha annyira jók lennének a Magyar focisták mint állítod, nem viccelődne mindenki rajtuk, és a 80-as évek óta nem esnénk ki minden vb-ről már az elején. De a tények makacs dolgok. Aztán lehet megmagyrázni az öltözőben hogy épp miért nem sikerült.

A tizenéves dolgot meg nem méltatom válaszra.

2016. máj. 20. 14:39
 9/11 anonim ***** válasza:
Bár igen, tizenéves korom óta nem megy a Magyar foci, ebbe beletrafáltál. 86-ban Volt az utolsó értelmes VB
2016. máj. 20. 14:49
 10/11 anonim ***** válasza:

1. Ki beszelt itt a magyar focistakrol? Mert én egy szoval sem. Itthon valoban szanalmas es elborzaszto a foci helyzete, mind jatekosallomanyt, mind szakembereket tekintve. De ez semmit sem szamit a sportág megítélésében, mert ezert a hozza nem ertes a felelős, nem a foci.

2. Egy ismerősöm evek ota kuzdosportol, versenyeken sikereket et el. De ettol eltekintve egy ostoba, bunkó paraszt. Akkor most gondoljak én is minden kuzdosportot uzo embert annak? Vagy minősítse ez a szememben a kuzdosportokat? Termeszetesen nem.

3. Ha nem egy

2016. máj. 20. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!