Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Ha vannak itt FC Bayern...

Ha vannak itt FC Bayern München szurkolók, csak annyit hogy miert szurkoltok ennek a klubbnak?

Figyelt kérdés
Ertelmes valaszokat varok
2016. máj. 11. 15:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nyilván megkapják ami jár(mert van miből adni nekik), de többségük már régen elmehetett volna más csapatba nagyobb fizetésért. Tehát inkább a szakmai oldala a nyerő a bajoroknak. Mennyit is kaphatna most Müller egy MU-ban, ha elfogadják az érte kapott ajánlatot? Vagy Götze példája, aki anno valami rekord fizetésért mehetett volna a Citybe. Vagy a lejáró szerződésű Lewandowskinak vajon hány sokkal jobb ajánlata lehetett, mert annak idején nagyon kapós volt.
2016. máj. 13. 16:11
 12/13 anonim ***** válasza:
Ez csak körítés. A Bayern a vilag egyik legjobb csapata, de semmivel sincsen elorebb sportszakmailag a Realnal, Barcanal peldaul.
2016. máj. 13. 16:44
 13/13 anonim ***** válasza:

Amikor kislány voltam, talán elsős vagy másodikos (általánosban) az összes fiú a Real Madridnak szurkolt. Nekem az akkori Real Madrid (1998-99-es időszakoról beszélek) játékosgárdája nem volt szimpatikus. Mivel nem tetszettek a játékosok, nem voltak szépek :)

De a Bayern München játékosai szimpatikusabbak voltak. :) Pl Scholl, Salihamidžić, Kahn, Linke, Matthäus, stb.

Ezért, amikor mindenki Real Madrid szurkoló volt a fiúk közül, a többi lányt meg nem érdekelte, én azt mondtam, hogy én meg Bayern München szurkoló vagyok. Később felnővén pedig ténylegesen is azzá váltam, és vagyok a mai napig :D

2016. máj. 13. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!