Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Ez nem volt les gól? (Bayern...

Ez nem volt les gól? (Bayern - Atletico)

2016. máj. 3. 23:31
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez a kameraállás megtévesztő, mert a másik Bayern-védő pont takarja kettejüket. A felsőtestükből pedig úgy tűnhet, hogy Griezmann van már előrébb. De volt a közvetítésben egy másik kameraállás, ahol lehetett látni, hogy Alaba egyik lába hátrafelé van kinyújtva a lövés pillanatában. Márpedig az számít igazán a les megítélésénél. Még így sem egyértelmű mondjuk teljesen, de én elképzelhetőnek tartom, hogy nem volt les.
2016. máj. 4. 00:42
 2/9 A kérdező kommentje:
Ja es ezen mulik a tovabbjutas? A Bayern uralta a meccset. Mindegy, nem erdekel, mar nem erdekel. Engem nem erdekel.
2016. máj. 4. 01:31
 3/9 anonim ***** válasza:
Én is ezt mondtam amikor a bajorok elcsalták a meccset a Juventus elől. Már nem érdekel.
2016. máj. 4. 10:12
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem uralni kell, hanem gólt lőni. Az Atlético oda-vissza betalált a Bayern kapujába. A Bayern pedig otthon tudott 2 gólt rúgni, de azok is, főként a szabadrúgás gól (ami egy vicc volt szerintem és óriási mák), nem abból keletkeztek, hogy 70+ százalékban birtokolták a labdát, rengeteget passzoltak és "uralták" a játékot. Ez a Bayern már a Benficát se verte túl határozottan, a Juventusról nem is beszélve, ahol konkrétan áldhatják az istent, hogy végül továbbjutottak. Semmivel sem érdemli meg jobban a Bayern a döntőt, sőt. Egy más játékot játszanak, de a Bayern hiába dominál, egy erősebb ellenfél ellen ők is nyögvenyelősen mennek tovább, ha egyáltalán továbbmennek. Az Atléticonak pedig alapból benne van a játékába, hogy 3-4 gólnál többet nem szoktak rúgni, ha meg erős az ellenfél, akkor 1-2 gólra utaznak, és nem szokták dominálni a játékot. Ők ezt eddig minden meccsen teljesítették, a PSV ellen volt necces, de szerintem ott sokkal jobban játszottak.
2016. máj. 4. 10:22
 5/9 anonim ***** válasza:
Szóval, ha a Bayern jutott volna a tovább, akkor is a mákos szabadrúgásgóljukon, meg a tizenegyesükön múlt volna a továbbjutás, mert többre nem voltak képesek. De gondolom, akkor nem jegyeznéd ezt meg.
2016. máj. 4. 10:24
 6/9 anonim ***** válasza:
szerintem meg a foci szégyene az idegenben lőtt gólos baromság, hogy egy meccs 2-2, és mégis valamelyik csapat győztes XDDD
2016. máj. 4. 16:57
 7/9 anonim ***** válasza:
Utolsó: lehet vitatkozni azon, mennyire jó az idegenben szerzett gólos szabály, de a tizenegyeseknél biztosan igazságosabb, a harmadik meccs, vagy komplett újrajátszás pedig a mai, feszített versenynaptárba már nem fér bele.
2016. máj. 4. 17:17
 8/9 anonim ***** válasza:

tizenegyeseknél biztos, nem igazságosabb, ott egyértelműen van egy jobb és egy rosszabb :D

itt meg ha idegenben lőtt gólt nézünk, egyik jobb, ha idegenben kapottat, akkor mindjárt a másik :D

2016. máj. 4. 23:24
 9/9 A kérdező kommentje:
Mindegy, megtettek mindent, nem volt elég. menni kell tovább!! Mia San Mia <3
2016. máj. 4. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!