Van esélyem átvenni az iskolai futball csapatot?
A falunk csapata borzalmasan teljesít, szinte minden mérkőzésüket elvesztik. Véleményem szerint a probléma már egészen a fiatal korosztálynál kezdődik. Egy ideje (lassan fél éve) külsős szemlélőként kísérem figyelemmel a kis srácok edzéseit, és egyenesen hányingert kapok attól, amit látok.
Az edző a pálya szélén szotyizik, a srácok meg kóvályognak, egymással veszekednek a pályán.
21 éves vagyok, érettségivel és egy személyi edzésre irányuló OKJ levéllel.
Saját meglátásom szerint színt, életet tudnék vinni a helyi fociba. Annak idején jómagam is futballoztam, de egy sérülés miatt abbahagytam. Van rálátásom a dolgokra és szeretném ha a fiatalok előre kidolgozott, komoly edzéstervek alapján készülnének az adott meccseikre.
Ilyen képesítéssel vajon van értelme megpályáznom a fiatalok edzőjének posztját a falu polgármesterénél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!