Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek mi lehet a Liverpo...

Szerintetek mi lehet a Liverpoollal?

Figyelt kérdés
Gyengélkednek a vörösök pedig tavaly még bajnokesélyesek voltak.Sztetek mi lehet a csapattal?(Kedves ellendrukkerek!Ha válaszoltok legyetek szivesek tiszteletben tartani a csapatot én is tisztelem a tiéteket és nem fikázom.Köszi)
2010. ápr. 6. 12:11
 1/8 anonim ***** válasza:

talán azér voltak szarok mer torres levolt sérülve most h visszajött már kezdenek visszarázodni a régi formájukba

meghát ugye a góljaik felét torres lövi

2010. ápr. 6. 12:20
 2/8 anonim ***** válasza:
én 15 éve a Poolért szorítok,de Rafat és a sopanyoljait utálom,Houlliert jobban szerettem,meg Owenéket,Redknappot, szar a játékosállomány,és szar útón van a Pool
2010. ápr. 6. 14:14
 3/8 anonim ***** válasza:
Én Chelsea és Liverpool drukker vagyok (ezt adjátok össze :D), és bírom Rafa-t is! De szerintem már kéne váltani, mert befásult a csapat! Ráadásul a nyáron megváltak egy kulcsjátékostól és nem tudták pótolni...
2010. ápr. 6. 17:49
 4/8 anonim ***** válasza:

Reina - Johnson, Agger, Carragher, Insua - Gerrard, Mascherano, Lucas, Rodríguez - Kuyt, Torres

Ránézésre Reina, Gerrad, Mascherano és Torres a világklasszisok. Tehát lenne kire építeni.

Benítez a kulcs. Valószínűleg belefásult a munkába, nem nyertek már elég régen semmit. Ha most jönne egy Mourinho az Anfield Roadra, akkor sem nyerne BL-t a csapat, de a PL dobogóra elég acélos lenne a keret.

Még van egy kis hozzáfűznivalóm: elég sok játékost el fog adni a Pool, az új stadion miatt. (Remélem, Torres jön a Barcába Ibra helyett :D)

2010. ápr. 7. 12:05
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is Benítez a hibás. Aki írta, hogy sok kulcsjátékost eladnak, nos, ez ki van zárva! Torres nyilatkozta, hogy egyenlőre még nem akar visszamenni a spanyol ligába, tehát esetleg valami nagyobb angol csapathoz igazolhatna, de benne van az a tartás, hogy nem fog! Esetleg az olasz ligába mehetne, de oda se fog, marad a 'poolnál! Gerrard úgyszintén marad, ez is tuti, még nem nyert PL-t velük és azt tuti megvárja, és utána is maradni fog! Reina ugye szerződést hosszabbított az idén, Carragher is tuti marad, több kulcsjátékos annyira nincs. Lehet eladnak majd játékosokat, az egyik ugyebár Riera aki fix hogy megy, és még a többiekkel kitudja mi lesz... Új stadion miatt tuti nem megy el sok játékos, mivel ez is még várat magára "hála" a tulajoknak... Mindenesetre én maradok Liverpool drukker, hajrá, jövőre miénk az összes kupa! YNWA!
2010. ápr. 8. 14:59
 6/8 A kérdező kommentje:
11:45!A SZÍVEMBŐL SZÓLTÁL!!!ÖRÖKKÉ LIVERPOOL!!!!!YNWA!
2010. ápr. 8. 23:14
 7/8 A kérdező kommentje:
*14:59
2010. ápr. 8. 23:15
 8/8 anonim ***** válasza:
You Never Walk Alone!Most jött Cole is,Miénk lesz a PL,és még az európa liga is:)YNWA hajrá liverpool!:)
2010. júl. 28. 16:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!