Szerintetek hogy fog tejelni a magyar foci válogatott az EB-n?
Figyelt kérdés
Meddig juthatunk?2016. ápr. 8. 19:27
1/5 anonim válasza:
Én abban reménykedek hogy csak 1 gólkülönbséggel fogunk veszíteni a meccseken,talán 1 döntetlent kihozunk és megalázás nélkül hazajövünk
2/5 anonim válasza:
Azért Izland ellen van reális esély a győzelemre, jó lenne a másik két meccsből egy ikszet kihozni és akkor akár játszhatnánk egy nyolcaddöntőt is, annál tovább semmiképp.
3/5 anonim válasza:
2. Hamarabb lesz ember a Marson minthogy a Magyar válogatott nyolcaddöntőbe kerüljön :D
4/5 anonim válasza:
szerintem kiesünk simán három vereséggel
5/5 anonim válasza:
Szerintem ha kifogunk egy jó formát, és ha mindent beleadunk mindenkit elverünk, csak a Real Madridtól fogunk kikapni, nagyon jó csapat. Visca el Barca! Hajrá Fradi! Csak a lilák!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!