Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Hogyan kell elvégezni egy JÓ...

Hogyan kell elvégezni egy JÓ beadást? (foci)

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy a láb melyik részével kell eltalálni a labdát, és a labdának csak egyszerűen alányúlni? Ezzel magas lesz a labda ugyebár, de nem tudom a lábam melyik részével nyúljak alá, hogy az egyenesen menjen, ne pedig elcsavarodjon, esetleg csak laposan elmenjen valamerre... Ha valaki tud erre videót is ami bemutatja az is jó, köszönöm! Én arra gondoltam hogy spiccel vagy mivel, tehát megfeszített lábfej és valahogy úgy alányúlni...
2010. ápr. 2. 21:04
 1/3 anonim ***** válasza:

Én 2 féleképpen szoktam:

1-Belsővel egyenesen megrúgod a labda jobb,bal részét(lábadtól függ jobb láb-jobb rész; bal láb-bal része.

2- a labda alá rúgsz belsővel,amikor kissé elvagy dőlve.

Bocsi de nem tudom jobban elmagyarázni, ha emlékeim nem csalnak Beckhamnek van egy oktató dvd-je talán az a neve h Focisuli,keress rá a neten hasznos lehet ebből a szempontból.

2010. ápr. 4. 09:32
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én lábfejjel próbálgatom mindig. Egyébként ha puha a labda, akkor tudok szép magasat és pontosat adni, de ha kemény akkor mindig elcsavarom vagy valami... A film megvan, amint lesz időm meg is nézem! kösz!
2010. ápr. 5. 18:59
 3/3 anonim válasza:
belsővel próbáld azzal is leginkább a cipő orra felé kicsit igyekezz megtekerni jah és gyakorolj sokat!
2010. ápr. 6. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!