Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Ciki ha egy fiú röplabdázik?

Ciki ha egy fiú röplabdázik?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 2. 15:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Buta kérdés, mért lenne ciki.
2010. ápr. 2. 15:40
 2/14 anonim ***** válasza:
0%
igen, az
2010. ápr. 2. 15:47
 3/14 anonim ***** válasza:
78%
lol mi a jó édes fa__é lenne az? hülye kérdés hülye válasz... sokkal több férfi röplabdázó van mint női.
2010. ápr. 2. 15:50
 4/14 anonim ***** válasza:
11%
Hogy ciki-e? Büntetendő!
2010. ápr. 2. 15:56
 5/14 anonim ***** válasza:

Sok idióta szerint az olyan b*uzis ha egy fiú röpizik.

Pedig szerintem nagyon klassz.

Suliba mi azon röhögünk, hogyan bénázunk azokkal az ütésekkel :D

2010. ápr. 2. 18:23
 6/14 anonim ***** válasza:
egyaltalan nm az.me is lenne.mi az iskolaban szunetekben mostanaban tobbet roplabdazunk mint focizunk.meg a legprimitivebb fiuk is ezt jatszak .en pedig egy kb. 1990-es szintu iskolaba jarok ahol nm torodnek a sporttal. van egy lerobbant termunk ahol telen harom bajnoksagot is jatszottam en es ket haverom es kettot meg is nyertunk.szoval szerintem nincs semmiciki abban ha valaki roplabdazik(bocs a helytelen irasert)
2010. ápr. 3. 16:58
 7/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki szerintem!Ha szereted csinálni akkor az a lényeg hogy élvezd.Mással meg ne foglalkozz!
2010. ápr. 6. 12:33
 8/14 anonim válasza:
Szerintem szexi! Nagyon bejön!;)
2010. ápr. 9. 09:22
 9/14 anonim válasza:
az a gáz, ha egy fiú aerobikozik bmg, nem, ha röplapdázik! egy tök jó sport a röplabda, nem tudom minek kell baromságokat beszélni...
2010. ápr. 9. 16:59
 10/14 anonim ***** válasza:

Hidd el elég kemény sport, amikor mentek országosra, és akkorát ütnek, hogy ha eltalál, akkor vérzik az orrod stb. Az elején eléggé unalmas, mire megtanulják az emberek, hogy hogyan is kéne érinteni. De mire kijuttok az országosra, vagy világ színvonalra, hidd el, elég kemény sport. 9 év röpi utána írtam, fiú vagyok.

Szóval gáz, vagy sem, nekem ez tetszik és kész.

2010. ápr. 10. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!