Valaki megy a Magyar-Horvát meccsre akivel el tudnák menni?
Figyelt kérdés
A március 26 meccsre valaki megy akivel esetleg el tudnák menni mert vidéken lakom és egyedül nem akarok menni 17/f2016. márc. 7. 20:59
1/2 anonim válasza:
Én kimennék, de mivel szurkolói kártya nélkül nem lehet, így sajnos nem fogok.
Többször próbáltam már nekiállni igényelni a kártyát, de amíg az egész országban nem lehet átvenni, addig b*sszák meg magukat. Ilyen a világon nincs, hogy utazzak 100 km-t csak azért, hogy átvegyek egy kártyát. Amíg az országban csak 19 városban lehet kiváltani, addig nincs értelme kártyázgatni. Ha majd minden járási székhelyen át lehet venni a kártyát akkor már lesz értelme.
2/2 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van nekem sincs kártyám ez a baj és ilyen hü*éket hogy csak pesten lehet átvenni tiszta szégyen
2016. márc. 14. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!