Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek hányadik lesz a...

Szerintetek hányadik lesz a Hertha Berlin idény végére?

Figyelt kérdés
Szerintem 3.

2016. márc. 7. 18:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Följebb már nemigen végez, de elég masszív az üldözők csoportja, ezért lecsúszhat 5-7. helyre is.
2016. márc. 7. 19:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem az 5-6. helyekért fognak küzdeni, az EL talán meglehet, BL-ről viszont nem érdemes álmodniuk. A Schalke tuti megelőzi őket, a többi kérdéses.
2016. márc. 7. 19:15
 3/5 Martin Szindi válasza:
A dobogó megtartásához nagyon nagy szerencse kéne, de az EL indulást innen már nem szabad elveszteni. Legvalószínűbb a 4-5. hely.
2016. márc. 8. 12:45
 4/5 anonim ***** válasza:

A Schalke tuti megelőzi őket? :O Hát, nem tudom, én úgy gondolom, hogy az üldözők közül a Bayer Leverkusen és a Borussia Mönchengladbach emelkednek ki, én egy ideje úgy gondolom, hogy övék lesz a másik két BL hely. Aztán érdekes, mert a Gladbach nagyon sok meccset dob el mostanában, egy-egy gólokon, a Leverkusen meg épp rossz formában van, de szerintem akkor is ebben a két csapatban van a legnagyobb potenciál. Ők rosszul kezdték az év elejét (főleg a Gladbach, de a Leverkusen is sokáig 7-8. volt), aztán elkezdtek egy iszonyat nagy formát befutni, ami most épp, főleg a gyógyszergyáraiknál elveszett. De ha ehhez visszatalálnak simán meglesz. A Schalke-n azt látom, hogy év eleje óta viszonylag jól gyűjtögetik a pontokat, de mindig becsúsznak vereségek és látszik, hogy ez még nem egy olyan jól összeállt csapat. Szerintem azért van ott a Schalke meg még a Hertha is, mert már szezon eleje óta stabilan hozzák a formájukat, ennek köszönhetően állnak pontokba ugyanúgy, az említett másik két klubbal. A mai esti meccs döntő fontosságú lehet köztük. A Hertha egy nagyon stabil csapat, még stabilabb, mint a Schalke, akik relatív sok meccset dobnak el, amit simán hozniuk kéne. Igaz, vannak nagy játékosaik, tehát azt mondjuk nem lehet mondani, hogy a Dárdai egy kiscsapatból csinált sztárcsapatot, de nincs bennük olyan erő, hogy beérjenek a BL helyekre, ebben biztos vagyok. Ha ma legyőzik a Schalke-t, akkor nem hiszem, hogy visszaelőzik őket, bármikor is. Aztán ott van a Mainz, akik hiába dobtak el maguktól mostanában meccseket, a rangadókat sorra nyerik, amiből már most alig van nekik hátra, szóval ha tudnák hozni, az elméletileg könnyebb meccseket, ők is simán a Hertha elé érhetnek. Na, mindegy tippelek egyet a végső tabellára:

1. Bayern München

2. Borussia Dormtund

3. Borussia Mönchengladbach

4. Bayer Leverkusen

5. Hertha

6. Mainz

7. Schalke

8. Wolfsburg

9. Stuttgart

10. Hamburg

A Schalke támadójátéka, kezd egyre erősebb lenni, látszik, hogy most már a bajnoksága koncentrálnak minden erejükkel, nem érdekelte már őket, szerintem az EL, ezért is estek ki, de ennek meg is lett a pozitív hatása. De szerintem a Hertha, otthon, megússza legfeljebb 1 kapott góllal ezt a meccset. Viszont könnyen el tudom képzelni, hogy 1-2-t is bevernek a sebezhető Schalke védelemnek. Szerintem a Hertha nyer és ezzel a hasonló súlycsoportba lévő Mainz, Wolfsburg, Schalke hármast már maguk mögött tudják tartani, mely csapatok lehet egyaránt nullázni fognak. De a Leverkusennel, Gladbach-kal szerintem nem fognak bírni.

2016. márc. 11. 02:20
 5/5 anonim ***** válasza:
"ugyanúgy" - sőt még pár ponttal jobban is állnak, a Leverkusenre ez főleg nem igaz, de a Gladbach azért nagy vonalakba hasonlóan áll...
2016. márc. 11. 02:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!