Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Fradisták! Szerintetek tartsam...

Fradisták! Szerintetek tartsam magam a fogadalmamhoz hogy nem megyek meccsekre?

Figyelt kérdés

Mint a legtöbben én is a vénaszkenner miatt nem megyek meccsekre már 2 éve utoljára Fradi meccsen a nép stadionba voltam a Groupamába lábam nem tettem de már kezdem rosszul érezni magam mint ha elárulnám a csapatot!

A Válaszokat köszönöm! Hajrá Fradi! kubatov TAKARODJ!!!

2016. febr. 16. 00:47
 1/3 anonim válasza:
azt csinálsz amit akarsz... Most komolyan azt várod h más mondja meg hogy te mit csinálj ?
2016. febr. 16. 17:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen. Gyorsan eltelik az a pár évtized.
2016. febr. 18. 20:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem mi áruljuk el a csapatot, hanem ők árultak el minket amikor nem álltak ki értünk (fehér fűző, meccs végén taps). Tették mindezt rezzenéstelen arccal, csak a pénzt szem előtt tartva. Ez most nem a mi csapatunk... Amúgy hidd el ha be is mennél egy meccsre, az akkora csalódás lenne hogy többre biztos nem mennél. De tedd azt, hogy ha nagyn akarsz akkor menj be, nézd meg milyen, ha tetszik neked ami bent van akkor maradsz, ha nem akkor kijössz. Ha a személyes véleményemre vagy kíváncsi, akkor én azt mondom hogy szurkoltam a Táborban, elképesztő hangulatú meccseken vagyok túl ami mind életreszóló felejthetetlen emlék marad.. Ez az ami miatt régen mindannyian vártuk a meccseket. Ha bemennék, nem tudnám elviselni azt ami most van... Üres lelátók, 0 szurkolás, asszonyverő szekusok, popcorn és szotyi zabálás, fradi-csirke, zsoldos csapat.. Minden ami egykor a Fradit jelentette az most nincs, ezért nincs miért oda mennem. De ha te úgyérzed hogy ott a helyed, akkor senki nem fog visszatartani, ez csak az én véleményem :))
2016. febr. 20. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!