Hogyan tudnak pl: MB2-ben jatszani? Hogyan érhetem el? Pls
Figyelt kérdés
Debrecen,Szolnok...stb ezekhez hasonlo helyeken szeretnek jatszani de hogy kerüljek oda? Mert egy kiseb faluban lakom. Sokan mondják hogy nagyon jó játszom, es hogy olyan kitartáson van hogy nem sok focistanal látták ilyet. Mindig küzdök meg akkoris ha mar semmi esélyünk nyerni.. Ezt az edzoim es eleg sokan mondták már. Jatszotam mar ifiben,felnőttben egyeb lent ott is meg alltam a helyem es ezt az összes csapat társam mondta(ifi,felnőtt)edző. 17 éves vagyok, hátvédet voltam mar középpályás de azt mondják én hatvednek szuletem :)
ezért meg szeretnem nagyobb klubokban is probalni :)
2016. febr. 9. 21:42
1/2 A kérdező kommentje:
*egyébként ott is*
hatved vagyok inkább*
Bocsi helyesírás :)
pls irjatok :)
2016. febr. 9. 21:45
2/2 anonim válasza:
Ha valóban keményen edzel és kitartó is vagy, előbb-utóbb felfigyelnek rád, illetve az edzőidnek is van ebben szerepe, ők tudnak téged ajánlani magasabb osztályú csapatokhoz is. De akár te is jelentkezhetsz önállóan valamilyen közeli településen lévő, magasabb osztályú együtteshez is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!