Ultraboy kérdése:
Tényleg ennyire rémisztő ha valaki foci sállal a nyakában utazik a városban?
Figyelt kérdés
Pesten élek, Újpest szurkoló vagyok, nem vagyok se nagy darab se kopasz se tetovált. Átlag forma vagyok, és ha megyek meccsre és rajtam van a csapat sál látom az emberek arcán a félelmet, ilyedtséget, csodálatot. Miért lehet ez?2016. febr. 8. 05:09
1/7 Cortez70 válasza:
Hát én pont leszarom, hogy kinek mi van a nyakában. Félelmet éreznék legutoljára az tuti.
2/7 anonim válasza:
Inkább az "ultraszurkolóitoknak" szól az a nézés, az emberekbe belevésődött, hogy a balhéitok miatt már nem lehet kimenni egy normális meccsre sem.
3/7 anonim válasza:
Légyszí, gyere vele fehérvárra sétálgatni, lehetőleg egy vidimeccs környékére lééégyszí :D
4/7 anonim válasza:
Pont erről beszélek. -.-
Mi a francért kell acsarkodni a másikra, csak mert másik csapatnak szurkol?! -.-
5/7 A kérdező kommentje:
3As!
Az biztos hogy több mint csunyán néznének setétváron
:D
2016. febr. 8. 07:14
6/7 anonim válasza:
Nem kell ilyen sálat hordani és nem érhet baj. Akár meg is verhetik az embert, beleköthetnek. Inkább szurkolj magadban otthon és ne teregesd ki melyik csapatot szereted, akkor nem érhet baj. De te tudod.
7/7 anonim válasza:
Menj el így a IX. kerületbe! Ott nem ijednek meg tőled, hanem te fogsz félni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!