Valaki tud Budapesten lány foci edzést, kezdőknek? 15/L
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Kezdő lány focicsapatot keresek, lehetőleg egyesületet Pesten, ahol amellet hogy leigazolt sportoló lennék, versenylehetőségek is vannak, illetve jó közösség lenne, rendesen megtanítanának/hagynának focizni, valamint az edzések is emberi időben lennének. Érzékem van a focihoz, és régen jártam is, de nagyon béna csapat volt, nem tanítottak meg focizni ezért eljöttem. Rengeteg oldalt átböngésztem, és semelyik sem felelt meg számomra, szóval a kér(d)ésem az lenne, ha valaki tud a feltételeknek megfelelő csapatot/egyesületet, esetleg ő is focizna, vagy már jár valahova és ajánlja, az írjon, mert már régóta tagja szeretnék lenni egy igazán jó csapatnak. A kritizálástól eltekintenék. Köszönöm:)
2016. febr. 2. 17:26
1/3 anonim válasza:
Szia!:) Biztos, hogy Budapesti csapatnak kell lennie? Bp-től kb 25 km-re már nem jó???(közlekedés egyébként jó, sűrűn vannak buszok és vonatok)
2/3 anonim válasza:
Szia. Budán tudok egy jót. 1.5 éve indulta az u15-s csapata a Vasasnak. De mivel 15 vagy lehet h. már az u17-be mész ami kőbányán van.(:
3/3 A kérdező kommentje:
Második! Igen, köszönöm, a kőbányai csapatnál már jártam, de az edzések sajnos nem voltak megfelelőek, nem tudtam összeegyeztetni a sulival. Budára pedig szerintem nem engednek el. :( De köszönöm mindkettőtöknek:)
2016. márc. 11. 14:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!