Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Van rá reális esély, hogy...

Van rá reális esély, hogy megnyeri a bajnokságot a Leicester?

Figyelt kérdés
Pár hónapja egy kis összeggel fogadtam rájuk, de elég szépen fizetne. A City és Arsenal után könnyű meccsek jönnek, bizom a nagyok botlásaiban.

2016. jan. 29. 19:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
5-ös, ki a fene kérdezte most a spanyol bajnokságot?
2016. márc. 9. 21:33
 12/14 anonim ***** válasza:
Hát én ágyús vagyok és mindennél jobban szeretném hogy valahogy behúzzuk a PL-t, de őszintén, szerintem ezt már csak a Leicester bukhatja el, amire én meg nem látok sok esélyt, egyszerűen zseniálisan össze van rakva a gárda. Meg aztán inkább a Rókák egyék meg a csirkéket,ne fordítva, ha már nem az Arsenal akkor a Tottenham se nyerje meg, inkább a Leicester legyen:D
2016. márc. 29. 18:25
 13/14 anonim ***** válasza:
Hát most már nagyon úgy tűnik, hogy ők lesznek a bajnokok. Még 5 meccs van hátra (15 pont) és 7 pont az előnyük a Spurs-el szemben. Tehát a hátralévő meccseiken 2 vereség vagy 1 vereség+2 döntetlen kombináció még belefér. Papíron ami húzósabb, az a Chelsea+United idegenben (bár ebben sem vagyok már biztos látva a két csapat szezonját) és a West Ham elleni hazai. A Spursnek pedig egy Stoke+Chelsea idegenben. Ha ezek után elbukják a bajnoki címet, akkor meglepetéscsapat ide vagy oda, nagy lúzerség lenne.
2016. ápr. 11. 20:25
 14/14 anonim ***** válasza:

Megnyerték!!!! :D Ez egy akkora, történelmi tett volt, hogy az elképesztő :)! Egy Premier League-t megnyerni, ami a világ talán legrangosabb bajnoksága, egy olyan csapattal, aminek a költségvetése, a presztízse és az erőszintje is, előreláthatólag egy másodosztálybeli győzelmet ért legfeljebb, és egy ingázást az első és második liga között. Ezzel a csapattal, amelynek a tagjai, tavaly, egy átlag futballszurkoló számára, teljesen ismeretlenek voltak, Ranieri-t pedig legfeljebb, mint egy "bukott edzőt" ismerték az emberek. De megcsinálták.

Ez a szakma győzelme. Tényleg, így felfedezni, felfuttatni, ilyen mennyiségű tehetséget, és ilyen kevés sérüléssel, ilyen formában, ilyen mentális koncentrációval végigjátszani egy szezont. Le a kalappal előttük! Ezt abszolút megérdemelték.

Sokat nyertél? :D

2016. máj. 3. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!