Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Van valami tanácsotok, ha nem...

Van valami tanácsotok, ha nem 'merek' cselezgetni?

Figyelt kérdés
Év eleje óta kosarazok, az előtt csak a labdapattogtatás ment. Tanulok cselezni (crossover láb alatt, hát mögött, in-out) de amikor meccsezünk edzésen (a többiek már 3-4-5 éve kosaraznak) valamiért nem merek cselezni, ha labdát kapok, csak viszem, és amikor előttem van valaki nem cselezek, csak szinte odaadom neki a labdát. Van valami tanácsotok, hogy mit változtassak?

2016. jan. 11. 20:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Menj le velük edzésen kívül játszani, vagy hívd el olyan haverjaidat játszani, akik nem kosaraznak versenyszerűen (vagy nem annyi ideje). Ott sokkal lazábban játszik az ember, ha valamiért nem sikerülne, akkor is el lehet röhögni a dolgon. Amikor párszor sikerülni fog, akkor edzésen/meccsen is bátrabban elő fogod venni a mozdulatot. Ja, és kezdd az egyszerűbbekkel. Egy egyszerű double crossover, vagy in and out könnyebben előjön az ember kezéből. :)
2016. jan. 11. 22:52
 2/4 asewnasz válasza:

Hm.

Hát, nyugi csak gyakorolj amíg momdkét kezed kb. ugyanolyan ügyes lessz. Én két labdával gyakorlok

2016. jan. 12. 19:52
 3/4 asewnasz válasza:

próbáld esetleg te is ha van rá lehetőséged. Meccsen pedig nincs olyan, hogy nem mersz. És Nembaj ha elrontod sőt

mondjuk, hogy elrontasz egy cross overt aztán az ellenfél megszezi a labdát, és kinevet. Viszont ő egy cross overrel sem próbálkozik csak passzol és passzol és a palánk alatt lévő centernek tömi a labdát vagy eldobálja kintről mert nem tud betörni.

Na most akkor ki a vesztes?

Abból tanulsz ha elrontod.

Ne félj elrontani inkább hagyd ki vagy veszítsd el.

Ja és csinálj lefordulást szerintem az egyszerű és nagyin sok helyzetben megoldás lehet.

Hajrá!

Tyrannosauruskex-el mindenben egyet tudok érteni.!, ;)

2016. jan. 12. 19:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Pontosan így van. Ne engedd, hogy a fejedbe másszon az ellenfél. Ha azon gondolkozol, hogy beégsz, kiröhögnek, akkor esélyes, hogy tényleg elcseszel valamit. Én abszolút gyökér labdazsonglőr vagyok, életemben nem ütöttem el normálisan a lábam között a labdát, mégis szoktam cselezgetni. Amit magadban meg tudsz csinálni, azt elő fogja hozni az izommemóriád védő ellen is. :)
2016. jan. 12. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!