Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » TippMix fogadás. Most akkor...

Vinnie55 kérdése:

TippMix fogadás. Most akkor hogy is van?

Figyelt kérdés
Sziasztok, a mai napon jutottam arra a pontra hogy pusztán a játék kedvéért kipróbálom a tippmixet. A recept nagyon egyszerű volt kosárlabdára tettem a tippjeimet szám szerint 7 meccsre de a tipplap.hu kalkulátora szerint a 7 meccs 6/7-es kötésbe tett fogadásban a nyereményem majd 368.735Ft míg a lottózóba feltett szelvényen feltüntetett összeg nem több mint 106.510Ft. A kérdésem hogy a lottózóba mi alapján kalkulálták ki nekem ezt az összeget ? Vagy a tipplap.hu kalkulátora számolt nekem valami bődületesen nagy összeget ? A válaszokat előre is köszönöm.

#Tippmix #szelvény ár
2015. dec. 18. 16:13
 1/9 anonim ***** válasza:
Mekkora téttel tetted meg és mennyit fizettél?
2015. dec. 18. 16:34
 2/9 anonim ***** válasza:

Egyébként inkább itt kalkulálj:

[link] !

Ha választasz eseményeket a jobb felső sarokban megjelenik a szelvény, amin szabadon választhatsz kötésszámok, tétek között és mindig kiszámolja a szelvény árát és a várható nyereményt - annyit, amennyi a lottózóban vett szelvényeden lesz!

2015. dec. 18. 16:36
 3/9 A kérdező kommentje:
10.000-el akartam àm vègül 7 ezer lett belőle.
2015. dec. 18. 18:47
 4/9 anonim ***** válasza:

De mekkora a tét? Mert 7 eseménynél ennyit fizethetsz sima egyes kötésnél - 10000-es téttel, de akár 6-7-es kötésben 1000-es téttel, vagy 4/7-ben 200-as téttel...

Valószínűleg a tippoldalon nem ugyanazt a kötéstípust választottad, mint amit a lottózóban bejelöltél.

Vagy volt egy vagy két oddsváltozás mire feladtad a szelvényt.

2015. dec. 18. 19:41
 5/9 A kérdező kommentje:
Odds változás nem volt onnan tudom hogy a tipplap oldalon korábban lefotóztam a fogadható meccseket :) de ugye kèrtem a terminàlkezelőt hogy 10 ezerrel szeretném megtenni a meccseket. De a szelvényen fel van ez tüntetve valahol ? Mondom, borzasztó amatőr vagyok ebbe még. Az éjszaka kiderül mennyire van velem a kezdők szerencséje.
2015. dec. 18. 21:22
 6/9 anonim ***** válasza:
Melyik meccsekre tettél? És bejött?
2015. dec. 21. 11:41
 7/9 A kérdező kommentje:

Szia, NBA-ba tettem meg a következő meccseket

Miami Heat - Toronto Raptors V

Minnesota Timberwolves - Sacramento Kings H

Indiana Pacers - Brooklyn Nets H

Philadelphia 76ers - New York Knicks V

Phoenix Suns - New Orleans Pelicans H

Chicago Bulls - Detroit Pistons H

Orlando Magic - Portland Trail Blazers H

Ezek voltak azok a meccsek, a Chicago - Detroiton kívül mind bejött. Most voltam felvenni a pénzt viszont nem teljesen értem hogy a 106.510Ft-os nyereményből ha ennek az egy meccsnek az elbukását veszem alapul akkor a nyert összeg hogy csökkent le 15.000Ft-ra. 7/6-os volt a kötés ami ugye azt jelentené hogy 7-ből 6 meccset kell helyesen tippelni hogy nyerjek, ez mind megvolt de mégis ennyi volt az összeg amit nyertem, na meg a tapasztalatot. :)

2015. dec. 21. 12:50
 8/9 anonim válasza:

Szia

Azért lett a kb 100 ezres nyereményedből csak 15000, mert egy meccsed elment. Tehát az a 100 ezer soknak látszik de azt csak akkor nyered meg ha az összes tipp bejön. Viszont ha nagyon biztos vagy a tippjeidben akkor ne kombiba rakd, mert sima kötésben nagyobb a nyeremény.

Egy példa amiből könnyebb megérteni:

megraksz 4 meccset: mindegyik 2es szorzójú

Sima kötésben:2*2*2*2=16 ekkora a szorzó, tehát ha 1000 forinttal rakod meg, akkor 16000 forintot nyersz.

Kombiban:itt még akkor is nyerhetsz ha nem jön be az összes tipped

példa:ha 4/3-mas kombiba teszed meg akkor az négy darab hármaskötés

tehát, ha ezek a szorzóid

1. meccs: 1,5

2. meccs: 2

3. meccs: 2,5

4. meccs: 3

akkor (1000ft-os téttel), ha

-az első meccs megy el:15*1000=15000ft

-a második meccs megy el:11,25*1000=11250ft

-a harmadik meccs megy el:9*1000=9000ft

-a negyedik meccs megy el:7,5*1000=7500ft

nyer. Így összesen (ha egy meccs se megy el):42750ft

és 4000ft-ot kell fizetni.

De ha ugyan ezeket a meccseket az első módszerrel rakjuk meg, akkor: mindössze 1000ft kockáztatásával 22500ft-ot nyerhet.

Remélem tudtam segíteni.

Boldog új évet és sok szerencsét a fogadáshoz!:)

2016. jan. 2. 12:55
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod most már értem :) Tegnap megraktam ismét 10 meccset sima kötésbe, hála istennek (vagy inkább a kezdők szerencséjének) most elég nagy összeget kaszáltam, bár igencsak kockázatos volt 10 meccset 30 ezerrel megrakni, de bejött mind a 10. :) Egy olyan kérdésem lenne még hogy a kosárlabdán kívül mi az amire érdemes fogadni és úgy a papírforma szerinti meccsek bejönnek, ám egy kicsit nagyobb oddsa ? Tudom, vétek a papírformára hagyatkozni hisz múltkor is a hosszabbításba kapott ki a Chicago :D de eddig ez helyes stratégiának bizonyult :)
2016. jan. 5. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!