TippMix fogadás. Most akkor hogy is van?
Egyébként inkább itt kalkulálj:
[link] !
Ha választasz eseményeket a jobb felső sarokban megjelenik a szelvény, amin szabadon választhatsz kötésszámok, tétek között és mindig kiszámolja a szelvény árát és a várható nyereményt - annyit, amennyi a lottózóban vett szelvényeden lesz!
De mekkora a tét? Mert 7 eseménynél ennyit fizethetsz sima egyes kötésnél - 10000-es téttel, de akár 6-7-es kötésben 1000-es téttel, vagy 4/7-ben 200-as téttel...
Valószínűleg a tippoldalon nem ugyanazt a kötéstípust választottad, mint amit a lottózóban bejelöltél.
Vagy volt egy vagy két oddsváltozás mire feladtad a szelvényt.
Szia, NBA-ba tettem meg a következő meccseket
Miami Heat - Toronto Raptors V
Minnesota Timberwolves - Sacramento Kings H
Indiana Pacers - Brooklyn Nets H
Philadelphia 76ers - New York Knicks V
Phoenix Suns - New Orleans Pelicans H
Chicago Bulls - Detroit Pistons H
Orlando Magic - Portland Trail Blazers H
Ezek voltak azok a meccsek, a Chicago - Detroiton kívül mind bejött. Most voltam felvenni a pénzt viszont nem teljesen értem hogy a 106.510Ft-os nyereményből ha ennek az egy meccsnek az elbukását veszem alapul akkor a nyert összeg hogy csökkent le 15.000Ft-ra. 7/6-os volt a kötés ami ugye azt jelentené hogy 7-ből 6 meccset kell helyesen tippelni hogy nyerjek, ez mind megvolt de mégis ennyi volt az összeg amit nyertem, na meg a tapasztalatot. :)
Szia
Azért lett a kb 100 ezres nyereményedből csak 15000, mert egy meccsed elment. Tehát az a 100 ezer soknak látszik de azt csak akkor nyered meg ha az összes tipp bejön. Viszont ha nagyon biztos vagy a tippjeidben akkor ne kombiba rakd, mert sima kötésben nagyobb a nyeremény.
Egy példa amiből könnyebb megérteni:
megraksz 4 meccset: mindegyik 2es szorzójú
Sima kötésben:2*2*2*2=16 ekkora a szorzó, tehát ha 1000 forinttal rakod meg, akkor 16000 forintot nyersz.
Kombiban:itt még akkor is nyerhetsz ha nem jön be az összes tipped
példa:ha 4/3-mas kombiba teszed meg akkor az négy darab hármaskötés
tehát, ha ezek a szorzóid
1. meccs: 1,5
2. meccs: 2
3. meccs: 2,5
4. meccs: 3
akkor (1000ft-os téttel), ha
-az első meccs megy el:15*1000=15000ft
-a második meccs megy el:11,25*1000=11250ft
-a harmadik meccs megy el:9*1000=9000ft
-a negyedik meccs megy el:7,5*1000=7500ft
nyer. Így összesen (ha egy meccs se megy el):42750ft
és 4000ft-ot kell fizetni.
De ha ugyan ezeket a meccseket az első módszerrel rakjuk meg, akkor: mindössze 1000ft kockáztatásával 22500ft-ot nyerhet.
Remélem tudtam segíteni.
Boldog új évet és sok szerencsét a fogadáshoz!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!