Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Háhy harmadból áll egy basebal...

Háhy harmadból áll egy baseball meccs?

Figyelt kérdés

2015. dec. 18. 15:54
 1/10 anonim ***** válasza:

Ez most komoly?!

Ha valamiben harmadok vannak, akkor az szerinted hány harmadból állhat?

Egyébként a baseballt nem harmadokra, vagy negyedekre játsszák. Egyáltalán nem időre játsszák.

"A baseballt más csapatjátékokkal ellentétben nem időre játsszák. A mérkőzések kilenc, döntetlen esetén több játékrészből, inningből állnak. "

[link]

2015. dec. 18. 16:11
 2/10 A kérdező kommentje:
Most mert kell ilyen ellenségesenek lenni?!!! CSak megkérdeztem -_- istenem -_-
2015. dec. 18. 16:14
 3/10 MrPifta ***** válasza:
hát ha ilyen buta vagy... Egy kosárlabdameccs képzeld 4 negyedből áll...
2015. dec. 18. 19:48
 4/10 anonim ***** válasza:
"Most mert kell ilyen ellenségesenek lenni?!!" - Mert zavar a butaság! Pláne, ha trollkodással párosul.
2015. dec. 18. 19:59
 5/10 A kérdező kommentje:
A huje nyomorèk -_- azt hittem,itt segitenek az emberek...
2015. dec. 19. 16:34
 6/10 MrPifta ***** válasza:
tök egyértelműt kérdeztél. olyan mintha azt kérdezted volna, milyen színű a zöldalma. Ami harmadokból áll, abból bizony 3 van!
2015. dec. 19. 20:31
 7/10 anonim ***** válasza:

"azt hittem,itt segitenek az emberek..." - Én meg azt hittem, hogy itt értelmes emberek tesznek fel értelmes kérdéseket.

Rajtad nem lehet/ nem kell segíteni, mert egy troll vagy. A kérdésedre egy 10 éves gyerek is tudná a választ, legalábbis azt a részét, hogy amiben harmadok vannak, az hány harmadból áll.

Az már csak hab a tortán, hogy a kérdésed kitalált, mivel ezeket a meccseket nem harmadokra játsszák.

2015. dec. 19. 20:34
 8/10 Lippóczy Ákos ***** válasza:
Két-negyedből!
2015. dec. 24. 19:25
 9/10 A kérdező kommentje:
# 8/8 vegre egy ertelmes valaszolo!!!!!! Koszonom.
2015. dec. 24. 20:21
 10/10 evribodri válasza:
Ne higgy a 8-asnak, annál egy kicsit bonyolultabb. Egy, másfél vagy két harmadból áll egy baseball meccs, attól függ, hogy belefér-e a 9 inning, mert egy harmad az 3 inning.
2015. dec. 25. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!