Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Milyen kosárlabda játékokat...

Milyen kosárlabda játékokat ismertek?

Figyelt kérdés
Olyan kellene amit ketten tudunk játszani, ismerem a streetball-t, 21, volley. Tudtok még mást?
2010. márc. 23. 16:08
 1/3 anonim válasza:

33 : a játék lényege, hogy : dobsz 1 büntetőt (2 pontos) és ha be megy ha nem onnan dobsz még1-et ahol megfogod, fontos hogy csak 1x pattanhat le ha 2x vagy többször akkor a másik jön. Az első dobás 2 pontot ér a 2. 1 pontot.

Ha bedobod mind2-t ( a büntetőt és az 1 pontost) akkor még1x te jössz, ez addig megy amíg betudod dobni mind a kettőt.

És ha többször lepattan vagy nem bírod bedobni mind2-t akkor a másik következik.

Néhányan úgy játszák, hogy ha nem ér palánkot a labda a dobásnál, akkor lenullázódnak a pontjaid.

És ha elérsz 33 pontig akkor a következőnek már 3 pontost kell dobnod.

Ha bemegy nyersz, ha nem akkor addig folytatódik amíg be nem dobod vagy amíg az ellenfeled nem nyer.

Üdv: Daint

2010. ápr. 21. 22:45
 2/3 A kérdező kommentje:
koszi, ez hasonlo mint a 21 nem??
2010. ápr. 23. 22:02
 3/3 anonim válasza:

Igen, csak azután vettem észre, hogy írtad a 21-et ami után már kommenteltem. :)

De ez szerintem jobb mert tovább tart :D mármint a 33

2010. ápr. 24. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!