Szerintetek ez normális? Kézilabda.
Sziasztok, leírom a helyezetet.
Nos, én már 4. éve kézilabdázok és imádom....rengeteg meccsen voltam már, stb stb.
De most az U-14 kategóriában én vagyok a legjobb, emellett a csapatkapitány is, és egyszerűen nagyon nem szeretnék meccsekre menni.
Mivel én vagyok a legjobb, tőlem várják el a legtöbbet.
Őszintén szólva félek is egy picit, hogy ne csalódjanak bennem stb. Az ellenfél csapatában pedig 2× akkora játékosok vannak mint én....a csapatról nem is beszélve.
A csapatomban 10-12 évesek vannak, én vagyok 14. Van még egy-két 14 éves, de az nem elég 6 játékos ellen.
Sokszor fordult már elő (főleg mostanában), hogy egy-egy meccsem előtt nagyon izgulok, amit hányinger, szédülés követ. Nem egyszer hittem már azt, hogy ott azonnal rohanok ki a WC-be hányni. De erre még nem volt példa. Mostanában elég gyakori a légszomj nálam, illetve a magas vérnyomás is. A vérnyomás (155 volt a legmagasabb) az orvosok szerint lelki problémák miatt van. Ez szerintem is így van....
A légszomj is elvileg stressz miatt alakul ki...csak, hogy én egyáltalán nem érzem stresszesnek magam, mégis a legváratlanabb helyzetem jön, és eléggé rossz lesz tőle a közérzetem.
Ez a meccsen is így lenne, mert izgulós típus vagyok. Akinek van légszomja, vagy szokott lenni, az tudhatja, hogy akkor futni, vagy a pihenésen kívül mást csinálni nem ajánlott.
A lényeg az lenne, hogy szerintetek, hogyan magyarázzam ki magam a meccsek alól? Már sok edzésre nem mentem el, de ettől feltétlenül számítanak rám.
Normális válaszokat szeretnék!
U.I.: A sportot otthagyni nem akarom, mert szeretem! Maximum szüneteltetni.
14/F
Lazítsd le magad! Ne gondolj arra, a nyomásra,, egyszerűen csak fogd fel úgy, hogy kimész, játszol egy jót, aztán lesz ami lesz.
Én is így vagyok, utolsók vagyunk a bajnokságunkban, és kapus vagyok. Mindig 6-7-8 gólokkal kapunk ki. De eljárok mindig meccsekre és edzésre, mert szeretem.Ja, és ez foci, nem kézi ;) Hívtak már jobb csapatba is, de oda nem akarok menni, nekem ez teljesen csak hobbi, no meg a társaság :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!