Mit szóltok a Real Madrid mostani teljesítményéhez?
Figyelt kérdés
2010. márc. 19. 15:55
1/10 anonim válasza:
Megsüvegelendők. Nem semmi dolog egy ilyen Barca előtt vezetni a spanyol bajnokságot. Ez mellett nagyon szép focit játszanak, Európában az egyik legélvezhetőbbet. Kár, hogy a kupákban nem jött össze nekik.
2010. márc. 19. 16:25
2/10 anonim válasza:
Szerintem elég gáz, hogy tobb száz millióért vesznek játékosokat, és a Lyon ellen kiesnek a BL-ből már a nyolcaddontőben. Bajnokságban jól teljesítenek, szerintem megnyerik.
2010. márc. 19. 18:38
3/10 anonim válasza:
a real a kedvencem es en azt mondom h meg ossze kell razodjanak
nagy teher volt nekuk a LYON ellen h minden ujsag azt irta h hazai palyan kell nyerjenek mint azelott a sevilla ellen s ezert ahogy a lyon edzoje mondta rajtuk volt a nyomas s szerintem ha a dontobe jutnak akkor is ez lett volna
ha a bajnoksagot nm nyerik meg akkor majd jon a kovetkezo ideny s akkor mar jobbak lesznek hajraa real
2010. márc. 20. 19:55
4/10 anonim válasza:
CR 90 millió euro, Kaka 78 millió euro, látni, hogy a Real Madrid ismét kiesik a BL-ből: felbecsülhetetlen
2010. márc. 20. 20:45
5/10 SzabóTamás válasza:
Útálom a Realt.A milán a nyerő
2010. márc. 20. 21:48
6/10 anonim válasza:
"CR 90 millió euro, Kaka 78 millió euro, látni, hogy a Real Madrid ismét kiesik a BL-ből: felbecsülhetetlen"
Ez nagyon tetszik :D:D:D:D
2010. márc. 21. 10:42
7/10 anonim válasza:
örülök hogy elnyerte a tetszésed:D
2010. márc. 21. 11:05
8/10 anonim válasza:
befejezem:
Van, akiket nem lehet pénzért megvenni, a tobbiekre ott a Real Madrid... :D
2010. márc. 22. 09:07
9/10 anonim válasza:
"CR 90 millió euro, Kaka 78 millió euro, látni, hogy a Real Madrid ismét kiesik a BL-ből: felbecsülhetetlen"
Látszik te sem vagy tisztába a dolgokkal, előbb nézz utána aztán okoskodj:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!