Mit vacsorázott ma Gera Zoltán?
Figyelt kérdés
Ha így folytattja, 2-3 éven belül válogatott szintű játékossá növi ki magát...!2010. márc. 18. 22:11
1/7 Fecc válasza:
Én egyik Magyar Sztárfocistát se akarom leszólni, de a szarból nem nehéz kitünni..
Haza jönnek,válogatott mérkösére,és mindegyik hasra esik.
2/7 A kérdező kommentje:
Milyen sz.rból?
Tudod a kérdés okát?
2010. márc. 18. 22:28
3/7 anonim válasza:
Azt hittem ,hogy összehányta magát, de látom, hogy rúgott kettőt...
4/7 anonim válasza:
5/7 anonim válasza:
Érdekes a kérdés, főleg alatta lévő mondatod:"Ha így folytattja, 2-3 éven belül válogatott szintű játékossá növi ki magát...!" Szerintem egy Geráról beszélünk, de akkor nem értem hogy 2-3 éven belül válogatott szintű játékos lenne, ő eddig is az volt. Csak volt ez a balhéja Koemannal, aztán ki lett rakva a keretből.
6/7 anonim válasza:
Szerintem erős túlzás ami sok helyen írnak: "Gera elintézte vagy kiejtette a Juventust"...
Egyik gólja se volt szép, egyikhez sem kellett nagy tudás. Magyar válogatottban helye lenne viszont.
7/7 anonim válasza:
Azt nem tudom, de tegnap, cannavaro a la lasagne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!