Kijutottunk 1986-után az EB-re! Mit szolsz?
A play-offban a legjobb 3.-ak vagyunk, mert ukrajna kikapott otthon a Spanyoloktól 0-1-re és kint vagyunk :D
Mennyire örülsz ? 1986-os VB után nem jutottunk ki világeseményre, csak most először. Jobbak vagyunk most, mint évek óta? Hogyan öntenéd szavakba az érzést ?
Kérdező, te számolsz rosszul, nem Tyrannosaurus Kex.
A továbbjutás holnap dől el, az A-csoportban, a Törökország-Izland + Lettország-Kazahsztán mérkőzésen.
Ha a törökök verik Izlandot és a kazahok nyernek Lettországban, akkor a törökök jutnak tovább legjobb csoportharmadikként helyettünk. Ez a kombó szükséges a kiesésünkhöz.
Minden egyéb lehetőség esetén mi jutunk tovább.
A törökök a minden mindegy alapon játszó izlandiakat tuti verik, szóval a letteken a világ szeme. Elég egy nyamvadt döntetlen is.
Én ma lerágtam a körmöm az ukrán-spanyolon.
Holnap hasonlóképp fogom végigkövetni a fenti két mérkőzést.
Hajrá izlandiak! Hajrá lettek!
:)
Törököknek most 9 pontjuk van a táblázatban ha nyernek +3 azaz 12 pontjuk lesz, nekünk meg 15 van -.-
Én biztos, hogy megérdemelnénk, hogy kijussunk. Rengeteget szendvedtem a magyar meccseket nézvén :/
Még nem jutottunk ki az eb-re, nincs garantálva az, hogy legjobb csoportharmadikok legyünk. Említetted viszont 86-ot, ezzel kapcsolatban kifejteném a véleményemet.
Ha azért jutnánk ki, hogy 86-hoz hasonlóan bekapjunk 6, és 3 gólt úgy, hogy egyet se rúgjunk, közben megverjünk egy harmatgyenge csapatot, akik emberhátrányban voltak a második félidőben, mindössze két góllal, akkor inkább ki se jusson magyar a válogatott. Nem a szereplés a lényeg, hanem az, hogy milyen teljesítményt nyújtunk. És nem arra gondolok, hogy nyerjük meg az EB-t. Hanem arra, hogy más, gyengébb válogatottakhoz hasonlóan, ötletes, kitartó játékkal küzdjünk, még a legerősebbek ellen is, hogy élvezet legyen nézni a mérkőzést, és szurkolni a csapatnak. De arra, hogy nekünk ilyen játékunk legyen, továbbra sem sok az esély.
Szerintem senki se szeretné, ha ilyen teljesítményt produkálnánk az eb-n: [link]
én nem szeretném ,hogy a magyarok ott legyenek az eb-n...elveszik egy jo csapattol a hellyet. Ma is az ukránoknak drukkoltam...
Törökök tuti verik izlandot viszont a másik meccsen sajnos nem fog nyerni kazahsztán.
Remélem az eb-n a legerősebb csoportba kerülünk és agyon aláznak minket.
"én nem szeretném ,hogy a magyarok ott legyenek az eb-n...elveszik egy jo csapattol a hellyet. Ma is az ukránoknak drukkoltam... "
Ez a hazafi :P
Ha annyi pontot szerzünk olyan jó az eredményünk, ergo mi vagyunk a jó csapat, de te nem szeretnéd hogy kijussunk -.-
"Ha azért jutnánk ki, hogy 86-hoz hasonlóan bekapjunk 6, és 3 gólt úgy, hogy egyet se rúgjunk, közben megverjünk egy harmatgyenge csapatot"
Szovjeteknek lefeküdtünk. Világbajnok esélyesek voltunk előtte az NSZK-t, Brazilokat, hollandokat, ázsiát aláztuk le. Az EB bajnok franciáktól ki lehetett kapni. Kanadát meg ma szenzáció lenne megverni. Ennyi. Ha a szovjet 0-6 nincsen, minden másképp alakul. VB bronzosok lehettünk volna
Kérdező, te komolyan ennyire korlátolt vagy?
Azzal nem érsz el semmit, hogy mindenkit lepontozgatsz.
Inkább a pontszámítási rendszerrel lennél tisztában!
Egyébként olvasd el a nemzeti sportot, vagy bármelyik honlapot, fórumot.
Rajtad kívül MINDENKI, ismétlem MINDENKI tudja, hogy a török-izland + lett-kazah meccs dönt.
Javaslom tájékozódj!
Ja, és lehet adni a piros pacsit, attól még nem leszel okosabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!