Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Gyakori dolog az hogy egy...

Gyakori dolog az hogy egy focimeccsen öngól történik?

Figyelt kérdés
fogadás miatt, allin al jatszanek ra.

2015. okt. 1. 16:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem gyakori. Esélye nagyon nagyon kicsi. De esélye van.
2015. okt. 1. 20:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Én 22 évet fociztam .Hazaadtam ,de a kapus kint csavargott.
2015. okt. 2. 07:15
 3/6 A kérdező kommentje:

koszonom a valaszokat :D

mindjuk 240 meccsben mennyire lehetseges hogy lesz egy ongol ha jo csapatok meccseit vesszuk?

2015. okt. 2. 15:41
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Biztos vizsgálták már, és létezik erre statisztika, hogy átlagosan hány meccsenként születik öngól. Ha rákeresel neten (angolul), valószínűleg előbb vagy utóbb találsz ilyet. Én inkább azt nem értem, hogy erre miért jó fogadni. Mert az eredményre, vagy egyes játékelemekre, mint szögletek számára, passzok eredményességére, labdabirtoklásra stb. még látom értelmét, ezeket egy focit szerető és az adott csapatok taktikáját, pillanatnyi formáját ismerő egyén esetleg meg tudja jósolni. De hogy öngól születik-e egy meccsen, az teljesen lutri...
2015. okt. 5. 00:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Vezetek statisztikákat, szerintem 5% körül van, de ezt csak fejből mondom, nem számoltam még ki soha.
2015. okt. 10. 10:49
 6/6 A kérdező kommentje:

köszönöm a kommenteket.

kipróbáltam kis tétekkel, hogy milyen hatékonysággal működik az öngólos módszer.

mivel nagyon kicsi az öngólokra a szorzó ezért 14 es gyüjtőbe raktam őket hogy 2.00 / 2,50 es odds legyen rá.

két alkalommal sikerrel jártam de a harmadik alkalomnál már történt egy öngól.

szóval 42 meccsből 1 vesztett, ja..es egy bl meccsen történt az öngól.

ha meg egyenként fogadom meg őket akkor meg nem érné meg a rizikó. egyébként 1,050 odds van rá általában hogy nem történik öngól.

2015. okt. 11. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!