Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mennyi az esélye, annak, hogy...

Mennyi az esélye, annak, hogy egy adott meccsen egyetlen egy gól sem születik?

Figyelt kérdés
Tippmix

2015. szept. 27. 14:28
 1/7 anonim ***** válasza:
50%
2015. szept. 27. 14:29
 2/7 anonim ***** válasza:
legszigorúbb értelmében szinte a világon mindennek 50% az esélye, hiszen, vagy bekövetkezik, vagy nem :)
2015. szept. 27. 15:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha magyarok játszanak, akkor jellemzően 90 % fölött.
2015. szept. 27. 15:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem 10% körül lehet
2015. szept. 27. 19:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Attól függ, hol, a vb-n, főleg a vb egyenes kieséses szakaszában vagy a döntőben ez a rendes játékidőre nézve, legalább 60-80%.
2015. szept. 28. 01:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Sportágtól is függ. Jégkorongban még csak-csak előfordul nagy ritkán, vízilabdában vagy kézilabdában viszont én még nem láttam ilyet sohat. Ugyanakkor például ökölvívásban kifejezetten valószínű, hogy egy meccsen nem születik egyetlen gól sem.
2015. okt. 4. 02:06
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha focira vonatkozik a kérdés, nem mindegy, kik játszanak. A magyar-görög párosításnál (jelen állás szerint) nagy eséllyel volt várható a 0-0, sokkal valószínűbb volt, mint pl. az, hogy a Svájc-San Marino vagy a Gibraltár-akárki ugyanígy végződik.

Nagyon párosításfüggő, semmiképp nem 50% az általános esélye.

2015. okt. 10. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!