Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mi történt Falcao-val és...

Mi történt Falcao-val és Torres-szel?

Figyelt kérdés

Ez a két játékos akit úgy lehetett hívni egykor ,mint a legnagyobb ragadozók.

Atletico-ban mindkettő remekelt,majd Torres a Pool-ban is adta nagyon,majd a Chelsea-ben ,mint aki direkt csinálja...?!

Falcao meg amíg Madridban volt azt se tudta,hogy hármat vagy négyet vágjon?!Aztán Monaco ,ahol vágott gólokat,de már csak egy közepes játékos szintjén,most meg Manchester Unitedben?Mint egy játékvezető,aki kerüli a labdát,legalább is ennyire volt veszélyes a kapura,a labdába elesett,nem tudta átvenni se semmit,Chelsea-be detto.

MI történt?

2015. szept. 24. 18:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem Falcao azért mert elment egy gyengébb bajnokságba és elszokott tőle
2015. szept. 25. 18:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Falcao-nak volt egy komolyabb sérülése és azóta nem megy neki jól, Torressel én se tudom mi történt, de a Chelsea, meg az ilyen nagy, pénzes csapatok gyakran funkciónálnak játékostemetőként, mert taktika, meg koncepció, azon kívül, hogy összevásároljuk a legértékesebb A kategóriás sztárokat, nuku, és könnyen visszaesik a játékos egy ilyen közegben. Amúgy a Liverpool-ban állt mögötte egy zseni, Gerrard, én azt is hallottam, hogy miatta is volt ott ilyen jó, mondjuk igaz, hogy az Atlético-ba, olyan fiatalon, se volt kispályás.
2015. szept. 28. 01:17
 3/3 anonim válasza:
En sajnalom nagyon Torres a kedvenc jatekosom es remelem sikerulni fog neki itt az Atleticoban ujra jol jatszani. En nagyon szurkolok neki imadom es tudom egyik legjobb jatekos, tokeletes.♡<3❤
2015. nov. 3. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!