Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Hol találhatom meg azt az...

Hol találhatom meg azt az ominózus szurkolói bekiabálást, ami miatt a büntetést kaptuk?

Figyelt kérdés
És hogy volt az, mert nem láttam; skandálás volt, vagy csak egyszeri kiabálás. Botrány volt, vagy verekedés lett volna?

2015. szept. 18. 01:26
 1/6 anonim ***** válasza:
2015. szept. 18. 09:11
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen.

Ha ennyi volt, az skandálás, de én nem értem. Megkérdezek másokat, hogy miről is van szó.

De botrány, vagy verekedés nem volt? Ennyi volt, amit mutatnak?

2015. szept. 18. 16:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Ennyi. Plusz legfeljebb a himnusz kifütyülése. A stadionon kívüli események nincsenek a jelentésben tudtommal.
2015. szept. 18. 21:03
 4/6 A kérdező kommentje:

Mondjuk akármilyen himnuszt kifütyülni nem illik. Az nem szép dolog. Mi is komolyan vesszük a sajátunkat.

Akkor lehet, hogy nem is a bekiabálás volt az ok.

2015. szept. 18. 21:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem az egész meccset megelőző, és azt átjáró légkör volt a valódi ok, csak kerestek hozzá valami bűnbakot. Lőttek egy zárt kaput ide-oda, aztán örülnek maguknak.
2015. szept. 18. 22:40
 6/6 anonim válasza:
Volt verekedes is, de csak roman vert romant
2015. szept. 21. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!