Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » El törtem egy sorfal szettet...

El törtem egy sorfal szettet és a "még büntettek" érte. Szerintetek jogosan?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Minden péntek este járunk focizni. Előttünk kézisek vannak (terembe és órára bérlik a csarnokot). Egyik este a kézisek el kértek egy sorfal szettet ( gurulós keretes műanyag FOCI sorfal szett). Ők "elfelejtették" visszavinni csak a pálya széléig tolták le. Én oda mentem és mint focista meg örültem j van sorfal. Oda toltam ami persze még a pályán volt csak nem közepén hanem szélén. Lőttem párat de tényleg gyengén. Az egyiknél véletlenül el találtam a sorfalát és az egyik bábu eltört. Azt nem értem hogy nem a mi felelősségünkre kértek el. Ha tudják h törékeny akkor minek veszik meg ? Egy sorfal miért törik el egy gyengébb rúgástol? Ha ez a szerkezet vadi új akkor a garancia levél mellett miért kell kifizetnem a javítás? Szerintetek 100% ig én vagyok a hibás a dologban vagy áll azért mellettem valami mentség is?

2015. szept. 14. 18:27
 1/4 Blade Bone válasza:
Hát ha még oda szeretnél járni focizni, akkor ezt le kell nyelned, mivel te tetted tönkre, ez a minimum. A garancia meg nem biztos, hogy mindent fedez.
2015. szept. 14. 18:57
 2/4 A kérdező kommentje:
Persze ki lesz fizetve. Én csak azt nem értem ha valaki kölcsön kéri miért nem viszi vissza. És egy sorfal miért törik el egy gyengébb rúgástol?
2015. szept. 14. 20:07
 3/4 anonim ***** válasza:
biztos, hogy focis sorfal volt? Nem kézilabdás segédeszköz? Nyilván a pénztelenség nagy úr. Különösen alacsonyabb osztályokban, olcsó, silány termékre futotta, ettől még a te feladatod törleszteni a kárt
2015. szept. 15. 09:26
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen focista sorfal volt. Az eredeti ára 170 ezer forint... és kb műanyag szar...
2015. szept. 15. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!