Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek a magyar ultrák...

Szerintetek a magyar ultrák közelharcban jók?

Figyelt kérdés
Azt tudjuk, hogy nagyon nagy a szájacskájuk, meg a sörözdobozokat is jó messzi távolságból tudják dobálni, de nem láttam még egy kemény, derekas férfias bunyót tőlük.
2015. szept. 7. 14:11
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Okés én érte. De tegyük fel, a románok itt vannak Budapesten és elkezdenek garázdálkozni, randalírozni az utcákon. Csak a huligánok mennek oda elverni őket?
2015. szept. 7. 16:18
 12/17 anonim ***** válasza:

"Nem tudom, esetleg valaki érti a kérdésem?"

1.Mivel úgy raktad fel, mint egy igazi félkegyelmű, így ne csodálkozz, hogy a válaszok is olyanok.

2.Egyébként leírtam normálisan a választ, ennek ellenére nem érted.

Konklúzió

Képtelen vagy egy kérdést épkézláb módon megfogalmazni, illetve a rá érkezett válaszokat értelmezni.

Magyarul egy igazi hülye vagy, aki mellé még fel is van lázadva.:)

2015. szept. 7. 17:46
 13/17 A kérdező kommentje:

56%

Nagyon rossz a válaszod, semmi köze a kérdésemhez. A kérdésem az volt: Szerintetek a magyar ultrák közelharcban jók? Érted? Tudnak verekedni a magyarországi ultrák? Járnak valamiféle edzésre?

Ne gyere azzal, hogy az ultrák meg a huligánok nem egy kutya mert a szart sem érdekli. Válaszolj a kérdésre. Ultra vagy? Akkor tudod a választ...

2015. szept. 7. 19:18
 14/17 anonim ***** válasza:

Fuu itt a baj nem kicsi.

Nézd már vissza mit írtam:)

2015. szept. 7. 19:23
 15/17 A kérdező kommentje:
Eszméletlen rossz válaszokat adsz. Megvan a 8 általános?
2015. szept. 7. 19:25
 16/17 anonim ***** válasza:
fradi ultrák közül nem egy boxol is a fradiban jó ideje, ismerek onnan arcokat, szemébe qrva élet nem mernéd ezt belemondani:D
2015. szept. 8. 18:20
 17/17 anonim ***** válasza:
Kérdező, idióta a kérdésed, ezzel nem lehet mit tenni... alapból nem értem mit akarsz ezzel, de még ha meg is érteném, akkor is, ez egy megválaszolhatatlan kérdés... az ultrák nem egy faj, vagy egy kollektív módon képzett katonai szervezet, mint a spártaiak, hogy kemények legyenek és jól verekedjenek... ők simán fanatikus drukkerek, a huligánok meg huligánok, mint ahogy írták, de a lényeg, hogy mind2 egy csoport és nem lehet egy csoportra semmilyen jelzőt ráaggatni. Annyi huligán közt biztos van aki egész kemény, meg jár is verekedni, de tuti vannak akik meg se fizikailag, se technikailag nem állják meg semmilyen szinten sem a helyüket.
2015. szept. 8. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!