Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » 23évesen, nem késő elkezdeni...

23évesen, nem késő elkezdeni versenyszerűen focizni?

Figyelt kérdés
fizikai erőnlétem tökéletes, rengeteget futok, kitartó is vagyok, most kezdenék el focizni is, mennyi idő felkerülni egy NB2esbe?
2015. aug. 29. 11:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Oké igaz hogy aki régóta focizik nem azt jelenti hogy jó is benne de akkor is ne mond nekem hogy ha te az 23 évesen elkezdesz focizni amatőr szintről akkor te bekerülsz mindjárt az NB2-be ráadásul ennyi idősen találod ki hogy te focizni akarsz. Gondolom azért mert azt hiszed hogy a focihoz nem kell ész. Inkább menj el dolgozni és keresd meg tisztességesen a pênzt
2015. aug. 31. 13:37
 12/12 anonim ***** válasza:

Látom tanulni lusta voltál, ha még a hajad is jól áll, akkor még lehet belőled focista. Vagy rakj le egy targoncavezetői engedélyt, kis szolizás után Coulibaly is lehetsz.

Amúgy meg ja, attól mert itt linkeskedsz, attól még késő. Ha nem vagy kíváncsi az igazságra, akkor meg ne tedd fel a kérdést...

2015. nov. 9. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!