Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szégyelljem, hogy csak NB2- s...

Szégyelljem, hogy csak NB2- s focista vagyok?

Figyelt kérdés

Nemrég múltam 30.

Emlékszek 5 évvel ezelött kölcsönbe kerültem egy akkori Nb1-s klubhoz.Azóta sem voltam,olyan boldog.

Emlékszek arról álmodoztam,hogy hamar a csapat legjobbja leszek,utána külföld és talán még a válogatott is összejöhet :)

Ma már csak mosolygok,ha eszembe jut.Soha nemvoltam még olyan jó formában,mint akkor,beleadtam mindent,keményebben edzettem mint elötte bármikor.

Tényleg szívvel lélekkel tettem a dolgomat,nagyon akartam,hogy összejöjjön,megragadni a lehetőséget.

Félévig voltam ott kölcsönben,igazából csak pár percet töltöttem a pályán,a többi padozással ment el.

Ott kellett szembesülnöm vele,hogy egyszerűen nemvagyok elég jó hozzá.

Mielött arra gondolnátok nem iszok,nem cigizok és bulizni is szökő évente járok el.

2015. aug. 23. 16:45
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem a Te hibád. Nézd meg Szalay Ádám odamondós videóját. akkor mindent megértesz.
2015. aug. 23. 16:47
 2/10 anonim ***** válasza:
Talan probalj meg a tarsadalom hasznos tagja lenni, ahelyett, hogy 21 masik hulyevel tok feleslegesen, eredmeny nelkul, szinvonal nelkul 'jatszotok' a miniszterelnok elvtars nagy oromere.
2015. aug. 23. 17:09
 3/10 A kérdező kommentje:

Van egy okj festő mázoló végzettségem.

Illetve mikor rájöttem,hogy nemfogok befutni, letettem gázos és gyalaogkiséretűs targoncára a jogsit.

2015. aug. 23. 17:18
 4/10 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs ebben semmi szégyellni való.

Tudod magadról, hogy mit tudsz, és mit nem, nem úgy tűnik, hogy el vagy szállva, mint sokan, akik szerint csak pechük volt, és azért nem jött össze a Barcelona, de amúgy semmivel nem rosszabbak, mint Messi...

Így 30 felé viszont tényleg kezdj el lassan azon gondolkozni, hogy mit fogsz kezdeni a sport karrier után, mert gondolom NB2-ben nem lehetett 3-4 ferrari árát összespórolni.

2015. aug. 24. 01:05
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem igazán értem, hogy mi a kérdés, gondolom inkább csak ki akartad írni az érzéseidet magadból, amivel semmi gond nincsen. Miért kéne szégyellened? Oda is nagyon kevesen jutnak el, pedig 10-ből legalább 1 gyerek focista akar lenni Magyarországon. Ez nagyon nagy eredmény. Kicsit azt érzem rajtad, hogy szomorú vagy, szerintem légy boldog, hogy egy sportolói karriert be tudtál futni, ami nagyon keveseknek adatik meg, és élvezd azt, hogy játszhatsz. A focit élvezet játszani, én pl. nagyon szomorú vagyok, hogy ilyen tehetségtelen vagyok hozzá, mert lemegyek a térre és még ott is sokszor annyival jobbak nálam, hogy nem élvezem, de amikor találok egy olyan társaságot akik hasonlóak hozzám, akkor mindig élvezem, nem a foci a kedvenc sportom, de óriási ajándék lenne, ha ezt az élvezetet megélhetésszerűen gyakorolhatnám, sok száz ember előtt.
2015. aug. 24. 04:36
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat,jó fejek vagytok :)

Igen készélük már a foci utáni életre, ezért is tettem le a targonca jogsit.Nem hinném,hogy 1-2 évnél több lenne már bennem.

Különben igazad van kicsit szomorú vagyok,sőt inkább csalódott.Azthittem régen,hogy képes vagyok egy stabil Nb 1-s szinthez

Az a lényeg,hogy szeresd a focit,hobbi szinten én se fogom abbahagyni az biztos.

2015. aug. 24. 12:49
 7/10 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem milyen poszton játszasz?
2015. aug. 25. 11:17
 8/10 A kérdező kommentje:
Középpályán játszok.
2015. aug. 25. 14:54
 9/10 szántóvető ***** válasza:
ha jól értem technikai lemaradásod van.szerinted megfelelő képzést kaptál serdülő korodban?vagy úgy általánosságban:milyen az itthoni képzés?
2015. aug. 25. 15:45
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy technikai lemaradása van, szerintem, lehet erőnlétben, gyorsaságban, állóképességben is le van maradva.
2015. aug. 25. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!