Szégyelljem, hogy csak NB2- s focista vagyok?
Nemrég múltam 30.
Emlékszek 5 évvel ezelött kölcsönbe kerültem egy akkori Nb1-s klubhoz.Azóta sem voltam,olyan boldog.
Emlékszek arról álmodoztam,hogy hamar a csapat legjobbja leszek,utána külföld és talán még a válogatott is összejöhet :)
Ma már csak mosolygok,ha eszembe jut.Soha nemvoltam még olyan jó formában,mint akkor,beleadtam mindent,keményebben edzettem mint elötte bármikor.
Tényleg szívvel lélekkel tettem a dolgomat,nagyon akartam,hogy összejöjjön,megragadni a lehetőséget.
Félévig voltam ott kölcsönben,igazából csak pár percet töltöttem a pályán,a többi padozással ment el.
Ott kellett szembesülnöm vele,hogy egyszerűen nemvagyok elég jó hozzá.
Mielött arra gondolnátok nem iszok,nem cigizok és bulizni is szökő évente járok el.
Van egy okj festő mázoló végzettségem.
Illetve mikor rájöttem,hogy nemfogok befutni, letettem gázos és gyalaogkiséretűs targoncára a jogsit.
Szerintem nincs ebben semmi szégyellni való.
Tudod magadról, hogy mit tudsz, és mit nem, nem úgy tűnik, hogy el vagy szállva, mint sokan, akik szerint csak pechük volt, és azért nem jött össze a Barcelona, de amúgy semmivel nem rosszabbak, mint Messi...
Így 30 felé viszont tényleg kezdj el lassan azon gondolkozni, hogy mit fogsz kezdeni a sport karrier után, mert gondolom NB2-ben nem lehetett 3-4 ferrari árát összespórolni.
Köszönöm a válaszokat,jó fejek vagytok :)
Igen készélük már a foci utáni életre, ezért is tettem le a targonca jogsit.Nem hinném,hogy 1-2 évnél több lenne már bennem.
Különben igazad van kicsit szomorú vagyok,sőt inkább csalódott.Azthittem régen,hogy képes vagyok egy stabil Nb 1-s szinthez
Az a lényeg,hogy szeresd a focit,hobbi szinten én se fogom abbahagyni az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!