Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mi lesz, ha 09. 04-én kikapunk...

Mi lesz, ha 09. 04-én kikapunk a rOMÁNOK ellen?

Figyelt kérdés

Oké, 3. Világháború, de most komolyan... Mindenki a Magyar csapatot éljenzi de mi van, ha véletlen kikapunk?

Nem a TrollFoci-tól vagyok, nem akarok kikerülni oda, csak ugye minden eshetőséget figyelembe kell venni...

2015. aug. 15. 23:24
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
Mondja ezt valami taknyos 10 éves. Nagyon gáz vagy, nem gondolod? Na mindegy, majd valamikor neked is kikopik a szőr a talpadról. ;)
2015. szept. 12. 15:29
 22/38 anonim ***** válasza:
28%
Az interneten minden román olyan kemény, amikor meg élőben kellett volna keménynek lenni akkor el voltak bújva a rendőrök mögé :DDDD Meg lehet nézni hogy a Magyar srácok mit csináltak bukarest falu belvárosában, meg a románok mit csináltak itt... A Magyarok énekeltek, szidták a románokat a saját fővárosuk közepén, a románok a közelbe se mertek menni, erre Budapesten románt nem lehetett látni egész nap.. :DD Bezzeg az interneten :DDDD (Mielőtt jönne az hogy a románok helyett mi vertük szét Pestet: Igen, sajnálatos, higgyétek el a többség elítéli ezt a viselkedést, köztük én is.. pláne hogy ezzel annyit értünk el hogy a CB nem szervezhet több meccsnézést.. megérte) HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!!
2015. szept. 12. 17:35
 23/38 anonim ***** válasza:
0%
Béci, nem látod, hogy blogol? Hagyjuk kibontakozni, hadd tegyen hozzá az emberiség kollektív bölcsességéhez ez a jóember. :)
2015. szept. 17. 20:52
 24/38 Koplárovics Béci ***** válasza:
0%
Ja, csak dobtam neki egy szelet rántott húst. A stadionban bejött! Jó móka volt :)
2015. szept. 17. 21:34
 25/38 anonim ***** válasza:
21%
Bécikém aranyalmám én nem vagyok szőröstalpú Román :)) csak simán utálom a magyar focit xd mert mindennek az alja xd most is mekkora reklámot meg hype-ot kaptak már meg ment a fogadkozás és nem bírták megverni a románokat xdd ezek ha kapnak fejenként 5 milliárdot meg éjjel nappal lelkesítő beszédet hallgatnának akk se tudnák elverni őket :D egyszerűen ennyi a magyar foci, egy 0 :D nem szabad erőltetni, sőt!
2015. szept. 17. 23:31
 26/38 A kérdező kommentje:
Írjad csak, így is sokat pontoztunk már le rajtad.. :D
2015. szept. 19. 11:59
 27/38 A kérdező kommentje:
Mekkora egy szánalmas, sz@r életű ember lehetsz ba**ki.. :D
2015. szept. 19. 15:43
 28/38 anonim ***** válasza:
49%
szegasztok arcok na mi újság? xddd hala Törökország és hala Kazahsztán!!! te jó ég még ebből a gyenge csopiból se tudott továbbjutni a hangry válogatott xddd :D selejtezőn úgyis kiesnek sajnos mert nagyon erős ellenfelet fognak kapni xd hát ez szomorú :( de majd 60 év múlva!! :P :D
2015. okt. 14. 07:42
 29/38 anonim ***** válasza:
72%
nagy fehír níp menni borat hon leszlopákolni borat nép nagy kloákát :D xdddd wuhihihihi
2015. okt. 14. 08:34
 30/38 anonim ***** válasza:
35%
te atyaúristen most kaptam a hírt!!! a magyar válogatottnak van esélye kijutni az EB-re !! ha a románokat kizárják verekedésért, az észak-írek repülője elromlik és nem tudnak utazni, ha norvégiát feloszlatják, ha a dán euro befuccsol, és ha a szlovénok visszalépnek akk minden esély megvan hogy pót-pót-pót-pót-pót-pót-pót-pót selejtezőt vívjunk ahol ha megveri Oroszország-Svédországot, de Ukrajna le X-el Szlovákiával, és Spanyolország nem kap ki Fehéroroszországtól, de Olaszország csak max 2-vel veri Máltát akk kijuthatunk ESETLEG!!! XDDDDDDDDD omg omg omg hungaryan focii (N) XDD
2015. okt. 14. 18:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!